Pretpark in Nederland!

Beleef een dag vol attracties en shows

Een pretpark voor iedereen

Ben je op zoek naar spannende achtbanen en spetterende waterattracties? Kom naar Attractiepark Toverland in Sevenum, op slechts 30 minuten rijden van Eindhoven, en beleef een magische dag met je hele gezin. Met 35 attracties én shows is er voor ieder wat wil(d)s in ons pretpark. Ga op avontuur én ontdek het ook! 

 

 

Ontdek het pretpark

Ontdek je eigen magie

Toverland heet niet voor niets Toverland! Je kunt in ons pretpark écht toveren! Met de Interactieve Toverstaf laat je Port Laguna met een paar magische bewegingen tot leven komen. Daar raak je toch niet over uitgepraat? 

Ervaar betoverende evenementen

Zomer, winter, lente of herfst, is géén dag is hetzelfde in dit attractiepark! Ontmoet je favoriete YouTubers tijdens je dagje pretpark, koel af tijdens zwoele zomerdagen of warm op bij een winterse vuurkorf. 

Bekijk de evenementenkalender

Je kunt bijna het hele jaar door genieten van indoor- en outdoor attracties voor jong en oud! Ga voor een spetterende splash of verkoelende bries in de achtbanen tijdens de hete zomer óf kies voor de warmte van de indoor werelden tijdens de winter.

4 redenen waarom je voor dit pretpark moet kiezen:

4 redenen waarom je voor dit pretpark moet kiezen:

  • Attracties voor de hele familie
  • Weersonafhankelijk
  • Makkelijk bereikbaar
  • Veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk
Bestel tickets

Toverland is een verzorgd, mooi aangekleed pretpark met vele leuke attracties voor klein en groot. Er zijn verschillende shows voor wie dat wil. Keuzes om te eten en/of te drinken zijn er voldoende.

Deze magische momenten ga jij ook beleven

Bekijk de social wall
Deel deze pagina