Familiedagen

Onvergetelijke momenten met de hele familie

Beleef de mooie momenten samen

Beleef samen met de hele familie de magie van Toverland. Ga samen met opa in houten achtbaan Troy, stap met je nichtjes op de razende motoren van Booster Bike of zet samen met je tante de snelste tijd neer in Maximus’ Blitz Bahn. Of het nou is voor het jubileum van opa en oma, een familiereünie of gewoon als gezellig uitje met de hele familie; in Toverland heeft iedereen een heerlijke dag.

Een feestelijke dag

Een feestelijke dag

In Toverland geniet je met de mensen waar je het meeste van houdt van een heerlijke dag vol magie. Vol geweldige familie attracties, groots plezier, shows en spektakel voor alle leeftijden. En het wordt nog mooier want kom je met 20 personen of meer dan kun je profiteren van een speciaal entreetarief. Dit wordt het meest gezellige en magische familie uitje ooit!

Reserveer jullie familiedag

Een familiedag met het hele bedrijf!

Een familiedag met het hele bedrijf!

Ben je met meer dan 100 gasten en wil je meer dan alleen maar entree en genieten van een gezamenlijke ontvangst, lunch of diner? Dit is ook mogelijk! Wij denken graag met je mee over familiedagen voor de gezinsvriendelijke werkgever.

Ontvang meer informatie

Extra voordelig naar Toverland

Extra voordelig naar Toverland

Grote(re) groepen profiteren van extra korting bij Toverland. Ontdek snel met hoeveel korting je al van onze betoverende attracties kunt genieten. 

Bekijk het complete prijsoverzicht
Deel deze pagina