Een dag uit met je gezin

Geniet van de magie van Toverland

Voor ieder wat wil(d)s

Wil je er écht even een dagje op uit met je hele familie? Kom dan naar Attractiepark Toverland! Echte waaghalzen rennen direct naar Fēnix en Troy voor een dosis adrenaline! Doe je het liever wat rustiger aan? Ontdek de alle familie-attracties, de vele speeltuinen of schuif aan in één van onze restaurants

Waarom een dagje uit bij Toverland?

Waarom een dagje uit bij Toverland?

  • Voor ieder wat wils
  • Leuk voor alle leeftijden
  • Veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk
  • Weersonafhankelijk
  • Makkelijk bereikbaar
  • Verschillende horecagelegenheden
Bestel tickets

Shows & entertainment

Shows & entertainment

Tussen alle attracties door kom je, verspreid door heel Toverland, de leukste karakters tegen! Van Toos & Morrel in het Land van Toos tot de uitbundige Familie Magistralis die je maar al te graag de magie van Port Laguna bijbrengen! Ga vooral ook eens met ze op de foto! Wel lachen, hè! 

Bekijk alle shows

Alles voor hongerige maagjes

Alles voor hongerige maagjes

Honger gekregen van alle belevenissen? Neem plaats in onze horeca! Van een snelle hap tot gezellig met je gezin tafelen bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather, het is allemaal mogelijk. De keuze is reuze, dus probeer maar eens te kiezen tussen alle frietjes, belegde broodjes, vleesgerechten en desserts! 
 

Ontdek alle restaurants

Souvenirs voor de thuisblijvers

Souvenirs voor de thuisblijvers

Een tastbare herinnering mee naar huis nemen? Loop eens binnen bij onze souvenirshops. Van knuffels tot broodtrommels, van magneten tot een interactieve toverstaf.. .. je vindt het allemaal in onze winkels! Leuk voor jezelf of om iemand anders cadeau te doen. 

Bekijk alle souvenirwinkels
Deel deze pagina