Een onvergetelijke dag

Stel je voor, een gezellige plek voor alle jaargetijden en alle weersomstandigheden. Waar je de meest magische tijd van je leven beleeft. Attractiepark Toverland heeft het allemaal! Het Indoor pretpark zorgt ervoor dat je in de zomer, in de winter, tijdens een regenachtige dag, maar ook op een zonnige dag je de hele dag kan vermaken.

Indoor plezier

Indoor plezier

Bij Toverland kan je de hele dag ravotten in de indoor en outdoor werelden. We vinden het heel belangrijk dat je tijdens de koude wintermaanden lekker warm gehouden wordt. In de indoorgebieden Wunderwald en het Land van Toos is het altijd genieten, weer of geen weer! 

Bij het sfeervolle, indoor pretpark vol attracties en speeltoestellen halen onze kleinste bezoekers hun hart op. Een ritje in de knotsgekke trein die de hele dag met een rotgang door Land van Toos dendert of samen zwieren en zwaaien in de Theekopjes. Het kan allemaal. In het Land van Toos is een ding zeker: het is altijd feest!

We hebben een superdag gehad in dit mooi aangelegde, schone en geweldig leuke pretpark. Mooie attracties, origineel ook.

Veel te doen voor kleine kinderen binnen, ook wij hebben ons top vermaakt. Voor ieder wat wils, dus! De horeca is ook erg goed. Aanrader!

Deel deze pagina