The winter is magic

✓ 6 werelden geopend tijdens de winter

Het belooft een magische winter te worden in Toverland. Vanaf 26 november 2022 t/m 15 januari 2023 kun je in Toverland genieten van ons nieuwe winterconcept: Winter Feelings. Ontdek samen alle 6 werelden zoals je ze nog niet eerder hebt gezien, met Port Laguna als letterlijke hotspot. Van deze winterse Laguna vol activiteiten en festiviteiten krijg je het meteen warm. Tijdens de kerstvakantie geniet je extra lang van dit alles, namelijk tot 20:00 uur! Bekijk hieronder snel wat je deze winter te wachten staat!

Het hart van Winter Feelings

Port Laguna

Tijdens Winter Feelings toveren we Port Laguna om tot dé hotspot van Toverland. Letterlijk zelfs, want van al deze activiteiten en festiviteiten krijg je het al snel warm! De winterse lagune is bijvoorbeeld al een plaatje om te zien met duizenden, twinkelende lichtjes en ontelbaar veel kerstbomen! Door alle sportieve en attractieve toevoegingen vertoef je hier écht in een magisch winterwonderland. Dit mag je niet missen!

Ontdek hieronder snel wat je hier allemaal mag verwachten:

Wie is er als eerste beneden?
Bandenbaan

De metershoge bandenbaan valt meteen op! Hier zoef je in een band supersnel naar beneden. 

Schuif aan bij de Almhut
Food & drinks

Echt even opwarmen? Kom binnen bij de gezellig warme Almhut voor warme winterkost.

Sluit je dag magisch af
Slotshow

Samen met de Toverland-karakters sluit je je winterse dag op bijzondere wijze af.

Ontdek alles over Winter Laguna

Spectaculaire slotshow

Wees uitgenodigd op Het Magische Winterfeest

Alle Toverland-bewoners zijn een beetje zenuwachtig, want het magische winterfeest komt eraan. Ook jij mag erbij zijn! Alleen samen kunnen we de winter op magische wijze vieren, dus sla die feestelijke uitnodiging zeker niet af. De gigantische kerstboom is dé blikvanger van de Winter Laguna, dus hier moet je zijn. Deze spectaculaire slotshow is hét ultieme einde van je Winter Feelings-dag. Zing gezellig mee, klap jezelf warm en geniet van duizenden, twinkelende lampjes in de meer dan 230 kerstbomen. Het belooft een zee van licht te worden.

Nog meer winteravonturen

Van decoraties tot shows

Dit jaar kun je voor het eerst álle outdoor-themagebieden ontdekken in de winter. In Avalon kun je rondom het zwaard Excalibur meefeesten met het Keltische Midwinterfeest. Wens samen met Merlijn de Tovenaar warme gelukswensen voor het nieuwe jaar.

In de Magische Vallei vieren we samen met jou de Polynesische winter. Deze wereld is extra kleurrijk door talloze gekleurde lampionnen, feestelijke decoraties én een hartverwarmde winterversie van Katara - Fountain of Magic . En daar blijft het niet bij, want ook in Ithaka én de overdekte gebieden Land van Toos én Wunderwald kom je helemaal in een winterse stemming! 

Familieshow | Land van Toos
Toos & Morrel: Winterpret

Wat een prachtige kerstboom, maar kan Morrel wel van de kerstversiering afblijven?

Maak een selfie | Land van Toos
Toos & Morrel: Meet & Greet

Maak een selfie met je favoriete karakters! Ze zijn zelf extra winters aangekleed.

Muziek | Wunderwald
Winter Wonder Verzamelaars

Met hun warme zangstemmen en magische wonderen pakken ze je helemaal in. 

Show | Outdoor-Wunderwald
De verhalen van Maximus

De uitvinder vertelt je maar al te graag waarom de Zork-verhalen onzin zijn.

Muziek | Ithaka
Winterse Klanken

Klinkt als muziek in je oren! Dein gezellig mee dichtbij het vuur op vrolijke meezingers.

Show | Avalon
Warme wensen van Merlijn

Maak samen met Merlijn de Tovenaar warme gelukswensen voor het nieuwe jaar.

Feestelijke slotshow | Port Laguna
Het Magische Winter Feest

Alle Toverland-bewoners snellen zich naar de magische, spectaculaire slotshow.

Download de Toverland-app voor actuele showtijden

Samen marshmallows roosteren

Winterse quality-time

Zeg je winter in Toverland, dan zeg je marshmallows roosteren! Deze heerlijke traditie zetten we ook tijdens Winter Feelings voort. Sterker nog, je kunt dit jaar op twee locaties in het park genieten van heerlijke en zelfgeroosterse marshmallows. Prik ze op een stokje en laat ze lekker goedbruin kleuren in Ithaka (dichtbij houten achtbaan Troy) en de Magische Vallei (aan de oever van Katara - Fountain of Magic). Winters genieten met een hoofdletter W!

*Door de weersomstandigheden (zoals bij hevige neerslag of sneeuw) kan het voorkomen dat attracties later geopend zijn of (tijdelijk) gesloten worden. Kijk voor actuele openingstijden van onze attracties in de Toverland-app.

Königsleiten Wald

Officiële winterpartner Toverland

Niet alleen in Sevenum, maar ook in de Oostenrijkse bergen is het een magisch winterparadijs! Zo bezorgt Königsleiten Wald je urenlange pistepret, culinaire hoogstandjes en ontspanning tijdens een onvergetelijke vakantie. Echte skiliefhebbers kunnen hier hun lol op in de Zillertal Arena met 150 kilometer aan puur pisteplezier. Een gevarieerde ervaring voor jong en oud. En dat is ook juist wat ons bindt. Tijdens Winter Feelings is Königsleiten Wald de officiële partner van Toverland. 

Deel Winter Feelings