Dagje uit met de kinderen

Beleef samen een onvergetelijke dag in Toverland

Ervaar de magische werelden

Op zoek naar een plek waar je met je kinderen een onvergetelijk dagje uit kunt beleven? Toverland, het attractiepark waar magie tot leven komt, is perfect voor een dagje uit met kinderen. Met zowel indoor- als outdoor attracties is Toverland in de bij alle weersverwachtingen een plek die je betovert. Verspreid over zes werelden maak je kennis met de magie die Toverland te bieden heeft. Bekijk onze kalender voor de openingstijden! 

Attracties

Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux

Attracties

Toverland biedt een magische dag voor iedereen. Zo kunnen echte durfals hun hart ophalen in de Fēnix, een achtbaan die drie keer over de kop gaat. Of in Troy:  de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Ook in de doldwaze achtbaan Dwerveldwind óf een van onze spetterende waterattracties kunnen de handjes in de luncht! Voor de iets kleinere waaghalzen zijn er ook tal van attracties én speeltoestellen te vinden in het park.  Kortom: Toverland is het meest betoverende uitje voor iedereen!

Lees meer

Eetgelegenheden

Eetgelegenheden

Gedurende de dag zijn er voldoende eetgelegenheden binnen het park te vinden. Zo bieden we voor onze grote en kleine gasten verschillende mogelijkheden. Genieten van verse broodjes, een snelle hap of een á la carte diner in een van onze betoverende (thema) restaurants. Het kan allemaal!

Meer informatie

Shows

Een zakelijke bijeenkomst of een feestelijk evenement organiseer je bij Attractiepark Toverland

Shows

Maak je dagje uit compleet en breng een bezoek aan een van onze vrolijke parkshows. Zo kun je dagelijks dansen met Toos en Morrel of je ogen uitkijken tijdens de magische watershow.

Meer informatie

Tickets & prijzen

Tickets & prijzen

We werken met verschillende ticketcategoriën, afhankelijk van wanneer je langskomt. In Toverland is geen dag hetzelfde. Door het jaar heen organiseren we verschillende evenementen met extra entertainment en beleving. Daarnaast wijken ook de openingstijden af gedurende het jaar. In onze ticketshop kies je altijd automatisch de juiste categorie!

Tip: maak gebruik van onze vroegboekkorting!
Wanneer je minimaal 7 dagen vóór je bezoek je tickets aanschaft, ontvang je tot €7 Early Bird-korting, afhankelijk van het seizoen dat je langskomt. Koop je tickets tussen de 0 en 6 dagen voor je bezoek dan ontvang je korting tot €2! 

Weet je nog niet wanneer je bij ons langskomt?
Ga dan voor 'Flex-tickets' zonder datum, dan kun je op een later moment beslissen wanneer je ons bezoekt. Ook ideaal als je een dagje Toverland cadeau wil doen aan een ander. 
Voor het bezoek is het wel noodzakelijk om je bezoekdag te reserveren via: tickets.toverland.com/reserveren

 

Meer informatie

Het is een heel leuk park met fantastische attracties. Zelf vind ik Toverland leuker dan de Efteling omdat het verschillende soorten achtbanen heeft. Het is ook een park geschikt voor kinderen onder de 12 jaar want tja... waar zou het binnengedeelte anders voor zijn?

Deel deze pagina