Magische Vallei

Een vallei vol unieke belevenissen

Vandaag gesloten

Je wordt blij in de Magische Vallei

In de Magische Vallei hangt een heel bijzondere sfeer. Het is er vrolijk en vrij! In deze kleurrijke wereld van magie beleef je de meest fantasierijke attracties. Maar je kunt er ook heerlijk ontspannen, neem de tijd. Terwijl je uitrust op het mooie terras word je ineens verrast door een sierlijk waterballet. In de Magische Vallei leeft het, zelfs op plekken waar je het niet verwacht.

Dwervelwind
Gesloten

DwervelwindGesloten

Duikel voorover van links naar rechts. De karretjes draaien volledig rond hun as, gaan we nu vooruit of achteruit? Wat een sensatie!

Meer over Dwervelwind

Djengu River
Gesloten

Djengu RiverGesloten

Een spannend wildwateravontuur op een betoverende rivier. Trotseer het woeste water van de kolkende rivier die door het hart van de Magische Vallei stroomt.

Meer over Djengu River

Coco Bolo
Gesloten

Coco BoloGesloten

Hoog op een boomtop bevindt zich het nest van Coco Bolo. Benieuwd wat ze allemaal ziet? Klim zelf omhoog langs de mooie boomstam.

Meer over Coco Bolo

Tolly Molly
Gesloten

Tolly MollyGesloten

De prachtige gekleurde waterpaarden zorgen voor een rustgevende rondreis. Draai een rondje mee op hun rug in deze bijzondere carroussel.

Meer over Tolly Molly

Fort Boreas
Gesloten

Fort BoreasGesloten

Klimmen en klauteren naar de top. Vind jij de weg naar een van de spannende glijbanen?

Meer over Fort Boreas

Waku Waku
Gesloten

Waku WakuGesloten

Een verfrissende survival voor waterliefhebbers. Trotseer het betoverende water van Waku Waku zonder natte voeten te krijgen.

Meer over Waku Waku
Deel Magische Vallei