Aspergeseizoen bij The Flaming Feather

Helemaal verzot op asperges? Dan zijn de heerlijke seizoensspecials van The Flaming Feather jou op het lijf geschreven. Bekijk snel wat we je serveren.

22/05/2024 | Door Martijn van Gerwen

Naast de vaste menukaart bij The Flaming Feather voeren we tijdens verschillende periodes van het jaar smakelijke Seizoen Specials. Dus nu is het je kans om te genieten van heerlijke gerechten met asperges in de hoofdrol. Smakelijk detail is dat de asperges vers uit de streek komen en dichtbij Toverland geteeld worden.

Ga je bijvoorbeeld voor een heerlijke aspergesoep? Dit Kommetje vol wordt geserveerd met heerlijk zoute spekjes en bourgondisch brood. Liever asperges op de meest traditionele wijze eten? Dan is de keuze natuurlijk makkelijk gemaakt. Deze zetten we voor je op tafel met ham, ei, krielaardappeltjes en hollandaisesaus. Deze saus is warm en romig en past er perfect bij. Maar ook met vis is de asperge een lekkere combinatie! Dus je kunt de asperges ook bestellen met zalmsnippers. Ook dan zal het gepresenteerd worden met een eitje, krielaardappeltjes en hollandaisesaus. Het volledige aspergemenu kun je tot eind juni bestellen.

Geniet van tafelbediening
Honger gekregen? Dat geloven we meteen! Toch niet zo'n aspergeliefhebber? Ook dan zit je bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather in themagebied Avalon goed. Want op de uitgebreide kaart vind je voor ieder wat wils, van vis tot vlees. Ook zijn er verschillende vegetarische opties, dus laat je hier zeker eens verleiden. 

Dat zal ook niet zo moeilijk zijn, want onder de sterrenhemel is het prima toeven aan de noeste, houten tafels. Extra speciaal ook, is dat deze taverne ons bedieningsrestaurant is. Dus het enige wat je hier verder hoeft te doen, is genieten en je op je wenken te laten bedienen! Reserveren is trouwens niet mogelijk, maar je loopt er gewoon zo binnen. Maar heerlijk buiten zitten kan er ook!

Deel blog