Betoverd

Officiële Toverland-podcast | Onze magie in je oortjes

Keyvisual betoverd de podcast

Bijzondere verhalen, nieuwtjes en achtergronden

Toverlanders aan het woord

In de officiële podcast van Attractiepark Toverland kom je alles te weten over onze magie! We kijken voor én achter de schermen. Ook gaan we in gesprek met medewerkers achter de tekentafel, op attractieperrons, de restaurants of op kantoor waar ze zorgen voor magische gelukservaringen. We pakken de draad weer op en gaan live met een gloednieuw tweede seizoen, maar wel een beetje anders dan je gewend bent!  Onze magie laat geregeld van zich horen, dus blijf ons volgen en abonneer je op Betoverd - de podcast.

✓ Luister hieronder Betoverd - de podcast via je favoriete podcast-app, zoals Spotify en Google Podcast.

Podcast reporters met Toos & Morrel

Gloednieuw tweede seizoen

We doen het nét even anders

Betoverd - de podcast is terug! Het klinkt weer vertrouwd magisch, maar toch in een gloednieuw jasje! Je hoort nog steeds de bekende stem van podcaster Maurice de Zeeuw, maar ook redacteur en presentator Stijn Goossens maakt zijn opwachting. Samen gaan de mannen als razende reporters het park in om alles te weten te komen over onze magie. En soms moeten ze daarvoor zelfs achter de schermen! In iedere aflevering staat één onderwerp centraal, als rode draad door de aflevering, maar je mag ook terugkerende, nieuwe rubrieken verwachten, zoals 'Uit de Toverdoos' én 'Vraag maar raak'.

Betoverd - de podcast: 20 jaar Toverland

6 thema-afleveringen

Ter ere van ons 20 jarige jubileum kwamen we in 2021 met: Betoverd - de podcast! Een feestje voor je oren. In deze zes eerste afleveringen vertelden verschillende prominenten hun hoogtepunten van 20 jaar magie. Ook stonden we extra stil bij de gigantische upgrade van wildwaterbaan Expedition Zork

Beluister alle afleveringen: