Eten en drinken

Even samen genieten van een heerlijke maaltijd

Smakelijk eten!

Eet een vers bereide Italiaanse pizza van Waldstube, geniet van de zon op het exotische terras van Katara Plaza of schuif aan onder een sterrenhemel in ons à la carte restaurant The Flaming Feather. Er is voor iedereen wat wils.

Welke restaurants of take-aways geopend zijn tijdens je bezoek, verschilt van dag tot dag. Check de Toverland-app voor actuele openingstijden.

Winterse specials

Heerlijk geni-eten tijdens Winter Feelings

Winterse dagen vragen om warme winterkost! Proef tijdens Winter Feelings (26 november 2022 t/m 15 januari 2023) meer bijzondere specials dan ooit te voren. Wat dacht je van een hartige curryworst of heb je liever een zoete kaneelslof? Ook lollywafels én bretzels staan op het menu! Rooster ook vooral eens je eigen marshmallows goudbruin boven het vuur. Kortom, ook tijdens het eten kom je helemaal in de juiste winterse stemming.

Open for magic

Proost samen met ons Toverland-biertje

Proosten is éxtra magisch in Toverland. We hebben namelijk ons eigen biertje: Magical Beer. Dit blonde biertje is een allemansvriend, dus trek je lekker terug op één van de zonovergoten terrasjes of in de schaduw! Cheers op een magische dag.

Deel deze pagina