Met de auto naar Toverland

Kom je met de auto naar Toverland of word je gebracht? Dan is het handig om een aantal zaken te weten. We informeren je er hieronder graag over! 

Adres:  
Toverlaan 2 - 5975 MR Sevenum

Parkeren bij Toverland

Parkeren bij Toverland

Heb je er een goede reis op zitten? Parkeer je auto op de parkeerplaats van Toverland! Je kunt zowel online als in het park (ticketautomaten vóór de hoofdentree en de Gastenservice) een parkeerticket kopen voor €10,-. Dit tarief geldt voor alle gemotoriseerde voertuigen die gebruik maken van onze parkeerplaats. 

  • Het is niet mogelijk om een elektrische auto bij Toverland op te laden. 
  • Beschik je over een Europese Invalidenparkeerkaart dan kun je dichterbij parkeren. Volg dan de aanwijzigen van de parkeerwachters op. 
Koop alvast online een parkeerticket

Kiss & Ride-zone tijdens Halloween

Kiss & Ride-zone tijdens Halloween

Tijdens de Halloween Nights hebben we een speciale Kiss&Ride-zone ingericht, zodat het ophalen en brengen van je gezelschap makkelijker én veiliger is! 

Kom je vanaf de A67? Vervolg je weg naar de N277 (Midden Peelweg) richting Toverland. Neem bij de rotonde de eerste afslag richting Kleefsedijk. De Kleefsedijk gaat bij de kruising Gelderdijk over in de Steeg. Neem bij de T-splitsing de afslag naar links de Helenaveenseweg op. Vervolg deze weg richting Toverland én neem de tweede afslag bij de slagbomen de Toverlaan op. Bij het wegrijden van de Kiss & Ride-zone ga je rechtsaf op de Helenaveenseweg en kun je bij de rotonde linksaf om via de N277 weer terug te rijden naar de A67.

Hiernaast zie je de complete route in de kaart ingetekend. 

Lees hier hoe de Kiss&Ride-zone precies werkt

Fietsenstalling

Kom je op de fiets naar Toverland? Dan kun je deze kosteloos parkeren in de onbewaakte Fietsenstalling, ter hoogte van de Wandelpromenade richting de entree in Port Laguna. Je kunt deze vanuit de openbare weg benaderen. 

Deel deze pagina