Kids Corner

Lekker creatief met Toverland

Leef je lekker creatief uit

Kleurpotloden en stiften in de aanslag, want we gaan creatief los met Toverland! Hierdoor kun je ook thuis lekker bezig zijn met onze magie.

Tip: de komende tijd wordt deze pagina steeds verder aangevuld met nieuwe items, dus zet 'm bij je favorieten.

Magische verjaardagskaarten

Hieperdepiep hoera! Kaart je felicitatie aan met een magisch tintje. Wat is er nu leuker dan de jarige feliciteren met een magische kaart van één van onze bekende Toverland-karakters. Download hieronder één van de kaarten en print deze zelf uit. Versturen maar! Tip: print de kaart op harder papier. 

Ben je zelf jarig en nodig je graag je vriendjes uit op magische wijze? Download dan deze feestelijke kaartjes van Toos óf Morrel! 

Maak je eigen verjaardagslinger

Een verjaardag is altijd al een feest, maar helemaal met de de vlaggenlijn van Toverland! Print je favoriete karakters uit (op dikker papier), knip langs de stippellijn, maak de vlaggetjes aan elkaar (gebruik bijvoorbeeld een lint of touw) en ophangen maar! 

Thuis in de achtbaan

Hoe tof is dat: thuis in de achtbaan stappen! Vanuit je eigen bureaustoel of voor de TV. Zet onze onrides aan en laat je gaan. Laat je handen maar lekker waaien in de lucht.

Tip: laat papa of mama je in een wasmand zetten en vraag of ze het bochtenwerk nadoen! Zo lijkt het net of je écht in de achtbaan zit.