Nieuwe cocktails en ijscoupes bij Solaris

We hebben de zomer weer in de bol! En bij vuurtoren Solaris helemaal. Daar starten we eind juni met een nieuw assortiment vol cocktails en ijscoupes!

Terras met tafelbediening

Terras met tafelbediening

27/06/2024 | Door Martijn van Gerwen

Wanneer je themawereld Port Laguna binnenloopt, kun je er bijna niet omheen. Vuurtoren Solaris is hét herkenningspunt van het gebied. De vrolijke vuurtoren is niet alleen een goede fotostop, maar ook een heerlijke foodstop! Want vanaf 29 juni serveren we je daar heerlijke cocktails, mocktails, maar ook ijscoupes en ijskoffie! Als je daar niet de juiste zomerskriebels van krijgt, weten wij het ook niet meer. 

Tafelbediening
Het is er sowieso ontspannen geblazen, want op het verhoogde terras geniet je van tafelbediening. Je kunt eenvoudig de QR-code op tafel scannen, bestellen en vervolgens genieten tussen de palmbomen. Je wordt er op je wenken bediend! 

Cocktails en mocktails
Vanaf 29 juni, dus ook tijdens de Magic Member Night, zijn er verschillende cocktails te bestellen bij Solaris. Wat dacht je van de Frozen Passion Fruit Martini, Frozen Piña Colada of de Frozen Strawberry Daquiri. Let op, géén 18, géén alcohol. Dit keer serveren we he de cocktails frozen voor extra verfrissing! Tijdens het zomerevenement Summer Feelings is entreegebied Port Laguna een uurtje langer geopend dan het park. Goed voor een relaxte avond terwijl de zon langszaam ondergaat, dus dat wordt proosten!

Liever zonder alcohol of ben je de BOB? De mocktails Frozen Passion Fruit en Frozen Strawberry zijn regelrechte aanraders. Een kleurrijk feestje in je glas! Dus vergeet vooral geen foto te maken voor je Instagram, voordat je begint te nippen! Ook heerlijk verkoelend is de heerlijke ijskoffie. Maar misschien kun je dan al helemaal niet meer kiezen!

Kleurijke ijscoupes
Zeg je zomer, dan zeg je natuurlijk ijs! En ook dan zit je goed bij Solaris. Want naast het schepijs in diverse smaken bij de balie, kun je op het bediende terras kiezen voor verschillende ijscoupes. Wordt het Dame Blanche? Een ijsklassieker met vanille-ijs, stracciatella-ijs, chocoladesaus en slagroom!

Ben je helemaal verzot op Kinder Bueno? Dan zit je op het puntje van je stoel door de Kinder Bueno ijscoupe met triple chocolate-ijs, caramel ijs, cookies & cream ijs, salty caramelsaus, flinke toef slagroom. En dan vergeten we nog het belangrijkste: Kinder Bueno!

Fruit en Sprite
Niets is lekkerder dan zomers fruit! Dus ook de ijscoupe Zomerfruit is op en top smullen, dit is een mix van: aardbeienijs, yoghurt-bosvruchtenijs, frambozenijs, zomerfruit en aardbeiensaus. Ook deze toppen we weer met slagroom. Net zo lekker verfrissend is de Sorbet Sprite met citroenijs en frambozenijs, verse aardbeien en het drankje Sprite.

Tropisch genieten van alle ijscoupes

Tropisch genieten van alle ijscoupes

Ivy & Morrel Kids ijscoupes
Ook voor de kleine smullers is er iets te kiezen, want als iemand verbonden is aan Port Laguna dan is het papegaai Ivy wel. Deze bontgekleurde verschijning heeft een eigen Kids ijscoupe met marshmallow-ijs, aardbeienijs en slagroom. Wie ook van ijsjes houdt, is het vrolijke varkentje Morrel! Niet gek dus dat ook hij een eigen ijscoupe heeft met vanille-ijs, suikerspin-ijs en slagroom. Is het ijsje op? Dan mag je de beker houden! Dus dat niet alleen lekker, maar ook leuk!

Deel blog