Magie brengt je samen

Een magisch dagje uit tijdens de kerst

Een magisch dagje uit

Niemand hoort tijdens de feestdagen alleen te zijn

Dat je de kerstdagen samen doorbrengt is niet voor iedereen vanzelfsprekend en juist daar willen we iets aan doen. Magie brengt je samen, daar geloven we in. Geïnspireerd door het verhaal van Bryan Vreijsen, oprichter van Stichting Brabant Maatjes, wil Toverland mensen samenbrengen die op eerste kerstdag alleen zouden zijn. Wij geven je de kans om samen herinneringen te maken in avontuurlijke achtbanen, bij hartverwarmend entertainment óf tijdens een gemoedelijk kerstdiner. Dit wordt een kerst om nooit meer te vergeten!

Waarom deze dag?

Kerst omschrijf je vaak als een gezellig samenzijn rondom de kerstboom of aan een lange eettafel met familie en vrienden. Toch is dat voor veel mensen niet zo vanzelfsprekend en spenderen zij de feestdagen alleen thuis. Geldt dit voor jou? Dan is dit dagje uit speciaal voor jou!*

Wat staat je te wachten?
We starten met een gezellig kennismakingsmoment met warme chocolademelk. Dan komen de eerste verhalen ongetwijfeld al los! Het ideale startpunt om elkaar te leren kennen. Vervolgens wacht heel Toverland vol avontuurlijke attracties, winterse activiteiten en aanstekelijk entertainment op je. Je wordt volledig ingepakt door onze Winter Feelings!

Wanneer de zon ondergaat verzorgen we, als kers op de taart, een compleet kerstdiner! Neem naast elkaar plaats in de gemoedelijke herberg The Flaming Feather. Tot slot zullen we samen proosten bij de slotshow 'Het Magische Winterfeest' als ultieme afsluiting van een dag vol magische gelukservaringen.

*Iedereen die 18 jaar of ouder is, kan zich aanmelden. Voor de genodigden zijn er geen kosten verbonden aan deelname.

Programma in het kort

25 december 2023 | 13:00 - 20:00 uur

Dit mag je verwachten van het programma:
• Gezellig kennismakingsmoment
Parkbezoek met attracties, winterse activiteiten en entertainment
• Smakelijk kerstdiner 
Proosten tijdens slotshow: Het Magische Winterfeest

Deelname aan dit magische dagje uit is natuurlijk volledig kosteloos, maar er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

"Vroeger zat ik eenzaam met een pizza op de bank tijdens de kerstdagen, nu vier ik deze met mijn nieuwe maatjes." - Bryan Vreijsen (Oprichter Stichting Brabant Maatjes)

Aanmelden

Let op: de aanmeldingen zijn inmiddels gesloten. Mocht je toch binnenkort een leuke activiteit willen ondernemen waar je nieuwe mensen kunt leren kennen? Neem dan een kijkje op de website van Brabant Maatjes.