Land van Toos

Een speelparadijs voor jonge waaghalzen en avonturiers

Ontdek de betoverende wereld van Toos Toverhoed

Vliegensvlugge glijbanen, een razende achtbaan, klimmen en klauteren, schommelen en spelen. Je bent in het Land van Toos en wat is het hier leuk! In deze sfeervolle, overdekte wereld vol attracties en speeltoestellen halen de kleinere bezoekers hun hart op. Regen of zon, het maakt niet uit. In Land van Toos is het altijd één groot feest.

Appelcarrousel

Appelcarrousel

Dit ondeugende groene rupsje kronkelt en draait langs de appel. En als je even niet kijkt, neemt hij er stiekem een hapje van! Ga samen met papa en mama in deze grappige peuterachtbaan.

Meer over Appelcarrousel

Aqua Snake

Aqua Snake

Met een bootje door deze donkere tunnel glijd je snel helemaal naar beneden. Maar pas op want misschien word je wel een beetje nat.

Meer over Aqua Snake

Boomerang

Boomerang

Hij lijkt wel ontspoord, deze knotsgekke trein die de hele dag met een rotgang door Land van Toos dendert. Perfect voor een spannende eerste rit in een doldwaze achtbaan.

Meer over Boomerang

Djinn

Djinn

Een prachtige zweefmolen helemaal betoverd met Oosterse magie. Je vliegt hoog boven in de lucht. Zo voelt het dus om te vliegen!

Meer over Djinn

Doolhof

Doolhof

In de Tovertuin ligt een wonderlijk doolhof vol geheime hofjes en onverwachte paden. Loop langs alle hoeken, zodat je snel de uitgang vindt.

Meer over Doolhof

Hara Kiri

Hara Kiri

Niet zomaar een glijbaan, maar een echte waterglijbaan! Dat betekent: nog sneller en spannender met z'n tweeën naar beneden.

Meer over Hara Kiri

Klimhoed

Klimhoed

Een springkussen, een klimwand én een glijbaan in één. Het feest kan niet op! Ben jij als eerste boven?

Meer over Klimhoed

Morrel Hopper

Morrel Hopper

Als je dacht dat je even kon uitpuffen op zijn bank dan heb je het mis! Daar zorgt dit knorrige zwijntje wel voor. Je gaat van boven naar beneden.

Meer over Morrel Hopper

Toverhuis

Toverhuis

Schuilt er een echte tovenaar in jou? Met echte toverspreuken gebeuren er magische dingen in dit betoverende Toverhuis.

Meer over Toverhuis

Truckparcours

Truckparcours

Een favoriete attractie voor de allerkleinsten. Bestuur je eigen brandweerwagen, jeep of bus! 

Meer over Truckparcours

Tea Cups

Tea Cups

Bontgekleurde theekopjes zwieren door Land van Toos. Er is plek voor de hele familie. Samen zwieren en zwaaien in de rondte.

Meer over Tea Cups
Deel Land van Toos