Waterpret in Toverland!

Heerlijk afkoelen in attracties én waterspeeltuinen

Afkoelen in een groene oase vol attracties

Phoe, wat is het warm! In Toverland kun je heerlijk afkoelen. Stap in één van de waterattracties of neem één van de avontuurlijke routes door watervallen en waterfonteinen! Of trek je lekker terug in één van de schaduwrijke werelden met een lekker fris drankje of ijsje.

Spetterende attracties

✓ 2 wildwaterbanen

Hè, kijk uit, een waterval én daar nog eentje! Met warme temperaturen is de verkoeling meer dan welkom! Een nat pak is je verzekerd in de compleet vernieuwde Expedition Zork. Neem plaats in de boomstammen en maak vanaf 15 meter hoogte een enorme splash! In deze boomstam-attractie staan je niet alleen afdalingen te wachten, dus wees gewaarschuwd. En na één ritje in wildwaterbaan Djengu River stap je gewoon nog een keertje in!

Verfrissende waterspeeltuinen

✓ 5 waterspeeltuinen

Wist je dat je in (bijna) iedere themawereld van Toverland waterspeeltuinen kunt ontdekken? Als de temperaturen hoog oplopen is er niets lekkerder dan even te spetteren in het water. In het vernieuwde Avalon vind je de gloednieuwe waterspeelplaats: Sparky's Splash Dock. Hier kun je spelen met de waterput, laat het water kletteren door potten en pannen en koel zelf ook lekker af.

Verfrissende tips

Als het warm is, zit je in Toverland goed. Om je op weg te helpen, geven we je deze verfrissende tips! Zeker in de Magische Vallei kun je je ook even terugtrekken in de schaduw van alle bomen en rotspartijen. 
 

Ga op ontdekkingstocht
Buitengebied Expedition Zork

Als je wilt afkoelen is dit je place to be! Voor of na een tochtje in Expedition Zork kun je hier nog meer verkoeling opzoeken bij de dansende fonteinen, de ondiepe vijvers en het trekvlot! 

Nat pak verzekerd
Splash Zone: Expedition Zork

Dichterbij de splash van Expedition Zork kun je niet komen! Daar komt al een boomstam aan... ... en splash! Hier weet je zeker dat je verzekerd bent van een lekker nat pak! 

Tussen de fonteinen
Splash Zone: Katara Plaza

Fonteinenshow Katara is niet alleen mooi om naar te kijken, maar is ook verfrissend! Droog oversteken is hier onmogelijk. Probeer in de Magische Vallei ook het Dwaalpad eens! Gegarandeerd natte voeten. 

Kletterend succesnummer
Grootste douche van Nederland

Ben je in de Magische Vallei? Dan kun je niet om de 'grootste douche van Nederland' heen! Je kunt er zelfs écht onder plaatsnemen, als je durft tenminste! 

- Droog weer helemaal op voordat je in een attractie stapt. 

Deel deze pagina