Kom gratis in de winter terug

Jouw ticket is een winterticket waard

Kom twee keer naar Toverland

Wanneer je t/m 30 juni 2023 Toverland bezoekt, kun je niet één, maar twee keer genieten van al onze magie! Wanneer je voor deze actieperiode een ticket koopt, ontvang je een gratis terugkomticket voor Winter Feelings, ons gloednieuwe winterconcept. Afhankelijk van je gekozen terugkomdag in de winter kan het ook een torenhoge korting van 50% zijn. Ook in de winter geniet je van het complete park met alle attracties, maar dan in twinkelend jasje van duizenden lichtjes en decoraties, sfeervolle eetkraampjes en extra winterse attracties! 

Nu is het lente in Toverland! Dat betekent volop vrolijke bloemetjes, je favoriete attracties en een verrassend aanbod aan shows:

Een betoverend winterwonderland

Hele park geopend in een winters jasje

Ook dit jaar staat Toverland weer helemaal in het teken van de winter tijdens de maanden november, december én januari! Afgelopen jaar hadden we een succesvolle eerste editie van het nieuwe concept Winter Feelings én dat zetten we dit jaar weer voort. Nip aan een heerlijk glaasje glühwein onder gigantische kerstbomen. Waar je ook kijkt verrassen we je met twinkelende kerstlampjes en vrolijke decoraties! En daar blijft het niet bij, want je mag ook extra winterse activiteiten verwachten. Ook draaien alle attracties hun rondjes, wat tegen een gitzwarte winterhemel natuurlijk extra bijzonder is! Zijn ze dan allemaal feeëriek verlicht! 

Wanneer je in de actieperiode t/m 30 juni 2023 je tickets koopt kun je gratis of met 50% korting genieten van al onze wintermagie. Heb je je ticket in de pocket? Vergeet dan niet om een bezoekdag te reserveren.