Marktwagen met broodje Unox in Avalon

Lekker smullen in Avalon! Want sinds kort maakt drakenchef Spicy Pete daar heerlijke broodjes Unox voor je klaar in een compleet nieuw verkoopkraam.

20/06/2024 | Door Martijn van Gerwen

Sinds de uitbreiding van themewereld Avalon afgelopen jaar is het gebied een bijzondere draak rijker: drakenchef Spicy Pete. Vanuit zijn torenkamertje houdt hij niet alleen breedlachend zicht op heel Avalon, maar maakt ook de lekkerste gerechten klaar. En nu kun je daar voor het eerst ook écht van smullen. Net achter het scheve torentje van Pete is een gloednieuwe take-away verschenen: Pete's Treats!

Broodje Unox en seizoensspecials
In deze middeleeuwse marktwagen serveren we je o.a. broodje Unox. Maar daar blijft het niet bij, want ook kun je er kiezen voor een smakelijke seizoensspecial. Dit zomerseizoen is dat een goedgevuld broodje Unox met gebakken uitjes, geraspte kaas en saus naar keuze: mayonaise, curry of Unox-saus. Daarbij kun je ook een ijskoud drankje nemen. Echt afkoelen kun je door een Slushy Jack's. Deze serveren we je in een Toverland-beker, waarbij je ook nog de keuze kunt maken of je voor refill gaat.

Een bekende verschijning
Je kunt de verkoopkraam misschien kennen uit het verleden. Tijdens de periode dat Toverland tijdelijk gesloten was door de coronapandemie verrasten we onze gasten met de ToverTruck! Een verkooplocatie buiten onze parkpoorten waarbij we wandelaars in de watten legden met lekkere snacks en drinks to go. Dát is dit kraam! 

Voor de nieuwe bestemming is het complete kraam echter grondig onder handen genomen en herontworpen met nieuwe details en kleurrijke luifel. Hierdoor past deze helemaal in de vrolijke, middeleeuwse sfeer van Avalon! 

Deel blog