Summer Crew

Maak er ook werk van deze zomer!

Kom bij onze Summer Crew!

Speciaal voor studenten van de Breda University of Applied Sciences

Let op: wij hebben iets tofs voor je! Studenten van de BUas zijn deze zomer uitgenodigd om bij Toverland te komen werken in onze eigen Summer Crew. Je werkt dan minimaal 4 weken tijdens ons zomerseizoen Summer Feelings. Woon je niet in de buurt? Geen zorgen, je kunt namelijk ook blijven slapen!

What's in it for you? Nou, in deze korte periode doe je relevante werkervaring op en leer je het snelstgroeiende attractiepark van Nederland (op een nieuwe manier) kennen terwijl je aan het bijverdienen bent. En dat is nog niet alles, want wij hebben ook nog een paar leuke extra's voor je in petto! Lees snel verder om te zien wat je precies van dit exclusieve programma kunt verwachten.

Alles op een rijtje

Waarom de Toverland Summer Crew?

Dit speciale programma biedt studenten van de Breda University of Applied Sciences die verder van Toverland vandaan wonen de kans om een zomer lang (minimaal 4 weken) te werken in het snelstgroeiende attractiepark van Nederland. Zo doe je extra ervaring op in de vrijetijdssector en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Werkplekken

In principe kan de Summer Crew overal werken! Van attracties en horeca tot de gastenservice en ons Pop-Up Summer Camp: overal is hulp welkom!* Laat dus zeker ook jouw voorkeur aan ons weten. Het kan zijn dat we dit niet altijd waar kunnen maken, maar we gaan ons best doen om je op een plek in te zetten waar jij kan en wil groeien.

Ben je al toe aan wat meer verantwoordelijkheid?
Dan is het ook mogelijk om te starten in een Senior functie. Je zult dan wel al meerdere dagen mee moeten draaien voor het seizoen begint. Als je hier interesse in hebt dan moedigen we je zeker aan om dat aan te geven bij je aanmelding.

Exclusieve voordelen voor de Summer Crew

Die voordelen en extra's... Die heb je hierboven natuurlijk al gezien! Tijd om daar wat meer over te vertellen. Om je extra enthousiast te maken, ook als je niet in de buurt woont, bieden wij je het volgende:

- Geen zorgen, je krijgt natuurlijk gewoon betaald! Je uurloon is afhankelijk van je leeftijd.
- Je kunt blijven slapen in de omgeving! Daarover zo meer.
- Elke week is er een exclusieve netwerksessie met een Toverlander. Zo krijg je bijvoorbeeld een presentatie van Algemeen Directeur Jean Gelissen jr. of laat Senior Ontwerper Peter van Holsteijn je zien hoe hij te werk gaat. Deze sessies zijn er om jou voor te bereiden op de toekomst; dus je mag de Toverlanders alles vragen!
- Zit je contract erop en heb je aan alles eisen voldaan? Dan mag jij wel op een hele bijzondere manier afscheid nemen van je werkplek! Met een klim naar de top van wing coaster Fēnix zwaai jij Toverland uit vanaf wel 40 meter hoogte.
- Je geniet van alle voordelen die jouw collega's ook hebben: zo kun je gratis naar Toverland en (met korting) naar andere parken, koop je jouw souvenirs met korting en kun je je familie of vrienden een keer uitnodigen voor een bezoek aan jouw werkplek!
- Na je contract nog steeds mega enthousiast? En wij ook over jou? Dan krijg natuurlijk een bijbaan aangeboden voor na de zomer. Zo kun je ook ná Summer Feelings nog blijven genieten van de magie.

Slapen op De Schatberg

Voor iedereen die niet in de buurt woont, is er een slaapplek in een vakantiehuisje op vakantiepark De Schatberg. Tijdens je verblijf mag je ook gebruikmaken van het zwembad van het park! Het huisje deel je met andere Summer Crew-leden en je deelt een kamer met maximaal één andere student. Je ontvangt van ons een leenfiets waarmee je binnen 10 minuten bij Toverland staat.

Voor de overnachtingen wordt er een onkostenvergoeding van €100,- per week ingehouden op je salaris.

Adres De Schatberg:
Middenpeelweg 5
5975 Sevenum

  De niet-te-missen voorwaarden

  Om deel te kunnen moet je aan drie voorwaarden voldoen:

  - Je bent student op de Breda University of Applied Sciences
  - Je bent minimaal 4 aaneengesloten weken fulltime beschikbaar tussen 8 juli en 27 augustus
  - Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en een vriendelijke glimlach

  Ik doe mee!

  Dat is goed om te horen! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en om van deze zomer een succes te maken. Wij ontvangen graag vóór 1 april 2023:

  - Jouw cv
  - Een kopie van je identiteitsbewijs
  - De dagen/weken wanneer je beschikbaar bent

  Dit alles mag je mailen naar werkenbij@toverland.nl o.v.v. Summer Crew. Hopelijk tot snel!

  Let op: er is maar beperkte beschikbaarheid voor de Summer Crew. Als je enthousiast bent, raden we je dus aan om niet te lang te wachten met mailen.