Summer Crew

Maak er ook werk van deze zomer!

Kom bij onze Summer Crew!

Speciaal voor studenten van de Breda University of Applied Sciences

Let op: wij hebben iets tofs voor je! Studenten van de BUas zijn deze zomer uitgenodigd om bij Toverland te komen werken in onze eigen Summer Crew. Je werkt dan minimaal 4 weken (tussen 6 juli en 25 augustus 2024) tijdens ons zomerseizoen Summer Feelings. Woon je niet in de buurt? Geen zorgen, je kunt namelijk ook blijven slapen!

What's in it for you? Nou, in deze korte periode doe je relevante werkervaring op en leer je het snelstgroeiende attractiepark van Nederland (op een nieuwe manier) kennen terwijl je aan het bijverdienen bent. En dat is nog niet alles, want wij hebben ook nog een paar leuke extra's voor je in petto! Lees snel verder om te zien wat je precies van dit exclusieve programma kunt verwachten.

Alles op een rijtje

Waarom de Toverland Summer Crew?

Dit speciale programma biedt studenten van de Breda University of Applied Sciences die verder van Toverland vandaan wonen de kans om een zomer lang (minimaal 4 weken) te werken in het snelstgroeiende attractiepark van Nederland. Zo doe je extra ervaring op in de vrijetijdssector en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Werkplekken

In principe kan de Summer Crew overal werken! Van attracties en horeca tot de gastenservice en ons Pop-Up Summer Camp: overal is hulp welkom! Laat dus zeker ook jouw voorkeur aan ons weten. Het kan zijn dat we dit niet altijd waar kunnen maken, maar we gaan ons best doen om je op een plek in te zetten waar jij kan en wil groeien.

Slapen op De Schatberg

Voor iedereen die niet in de buurt woont, is er een slaapplek in een vakantiehuisje op vakantiepark De Schatberg. Tijdens je verblijf mag je ook gebruikmaken van het zwembad van het park! Het huisje deel je met andere Summer Crew-leden en je deelt een kamer met maximaal één andere student. Je ontvangt van ons een leenfiets waarmee je binnen 10 minuten bij Toverland staat.

Voor de overnachtingen wordt er een onkostenvergoeding van €100,- per week ingehouden op je salaris.

Adres De Schatberg:
Middenpeelweg 5
5975 Sevenum

  De niet-te-missen voorwaarden

  Om deel te kunnen moet je aan drie voorwaarden voldoen:

  - Je studeert aan de Breda University of Applied Sciences
  - Je bent minimaal 4 aaneengesloten weken fulltime beschikbaar tussen 6 juli en 25 augustus 2024
  - Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en een vriendelijke glimlach

  Ik doe mee!

  Dat is goed om te horen! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en om van deze zomer een succes te maken. Wij ontvangen graag vóór 1 april 2024:

  - Jouw cv en een korte motivatie
  - Een kopie van je identiteitsbewijs
  - De dagen/weken wanneer je beschikbaar bent

  Dit alles mag je mailen naar werkenbij@toverland.nl o.v.v. Summer Crew. Hopelijk tot snel!

  Let op: er is maar beperkte beschikbaarheid voor de Summer Crew. Als je enthousiast bent, raden we je dus aan om niet te lang te wachten met mailen.