Magic Forest

Stap in een nieuw avontuur

In Magic Forest is zoveel te beleven!

Vestig een nieuw snelheidsrecord in Maximus’ Blitz Bahn en probeer beide voeten op de grond te houden in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen. Bevaar in een boomstam de wildwaterbaan Backstroke en eindig je rit met een gigantische splash van 15 meter. Ga op avontuur in Magic Forest!

Alpenrutsche

Alpenrutsche

In de betoverende sleetjes van de Alpenrutsche ga je van links naar rechts en dan weer volop de diepte in. Armen in de lucht en lachen maar!

Meer over Alpenrutsche

Backstroke

Backstroke

Een kabbelend beekje gaat over in een wilde rivier. Op vijftien meter hoogte, doemt een gigantische waterval op. Ben jij klaar voor een geweldige duik in het diepe?

Meer over Backstroke

Karussel

Karussel

Bij een magische plek hoort natuurlijk een prachtige en nostalgische Karussell. Zetel jezelf in een rijdende koets of ga zitten op een paard.

Meer over Karussell

Maximus' Blitz Bahn

Maximus' Blitz Bahn

Een bobsleebaan volgens de laatste technieken. Je bepaalt zelf hoe hard je gaat! 

Meer over Maximus' Blitz Bahn

Survival Parcours

Survival Parcours

Dit spannende parcours daagt je uit om telkens een stapje verder te gaan. Ben jij klaar om een echte surviver te worden?

Meer over Survival Parcours

Towers of Adventure

Towers of Adventure

Je kunt er niet omheen. De drie reusachtige torens midden in Magic Forest. Hier bleef je ontzettend veel speel- en klauterplezier.

Meer over Towers of Adventure

Villa Fiasko

Villa Fiasko

Villa Fiasko is geen simpel huisbezoek, maar een dwaze tocht vol hinderenissen. Eenmaal binnen blijkt dat niets is wat het lijkt.

Meer over Villa Fiasko

Wirbelbaum
Gesloten

WirbelbaumGesloten

Neem plaats in een mandje, aan de takken van de betoverende Wirbelbaum. Je gaat hoger en hoger en kijkt zo uit over Magic Forest.

Meer over Wirbelbaum
Deel Magic Forest