Ontdek de werelden

Magische avonturen voor de hele familie

Boordevol attracties en shows!

Van stoere landen vol actie en spanning tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten. Vind jij de magie in de betoverende werelden van Toverland?

Bereid je bezoek voor
Je optimale voorbereiding begint met de Toverland-app. Navigeer jezelf alvast van attractie naar attractie. In het park profiteer je hiermee van realtime wachttijden. 

Een magisch winterwonderland

Stap onze Winter Laguna binnen

Meteen al bij binnenkomst kom je van 26 november t/m 15 januari 2023 in de juiste winterse stemming. We hebben het bontgekleurde Port Laguna namelijk omgetoverd tot onze magische Winter Laguna. Hier krijg je het al snel warm van alle familie-activiteiten én festiviteiten. Maak rondjes op de schaatsbaan, leef je uit op de curlingbaan of glij in volle snelheid van de bandenbaan. Warm lekker even op bij de winterse markt óf bij de indoor Almhut! Ook de rest van het park is in winterse stemming, dus beleef ook al je favoriete buitenattracties in een magisch decor! 

Iedere keer weer andere magie!

Toverland heeft je iedere dag weer wat anders te bieden. Zo is géén dag hetzelfde. Beleef de eerste zonnestralen in het voorjaar, de zwoele zomer, kleurrijke herfst of zoek de warmte op bij de vuurkorven tijdens de winter! Laat je verrassen. 

Deel deze pagina