Blog | Nieuwe gerechten én langer genieten bij The Flaming Feather

Blog | Nieuwe gerechten én langer genieten bij The Flaming Feather

Vanaf vandaag is de menukaart van bedieningsrestaurant The Flaming Feather uitgebreid! Tegenover wing coaster Fēnix schuif je nu ook aan voor heerlijke panini's én nieuwe vegetarische gerechten! Nog meer goed nieuws: je kunt er nu ook na sluitingstijd van Toverland blijven eten! 

Er zijn nog veel meer nieuwtjes, dus goed om ze eens op een rijtje te zetten. 

Het unieke van The Flaming Feather is dat je er à la carte kunt genieten. Vanaf de zomer van 2018 kun je aan de rand van themawereld Avalon dit bijzondere bedieningsrestaurant vinden, compleet in mysterieuze, vroeg-middeleeuwse sferen. Kijk maar eens goed rond naar de talloze details, de bar, lange en gezellige tafels én zelfs het toilet is in thema uitgevoerd! Sinds kort kun je ook buiten genieten van de bediening op het zonnige terras! Het uitzicht op Fēnix krijg je er standaard bij. 

Smakelijke panini's 
Sinds deze week is de menukaart van The Flaming Feather verder uitgebreid, zodat je hier ook heerlijk kunt lunchen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een huisgemaakte Panini Kip Hawaii? Liever iets meer bite? Probeer de Panini Pulled Pork eens of misschien is de Panini Caprese meer iets voor jou! Alle huisgemaakte broodjes worden geserveerd met een frisse salade! Ook nieuw tijdens de lunch tussen 12:00 en 16:00 is de tosti ham/kaas (inclusief salade) ideaal voor kids! Net zo lekker is de nieuwe, vegetarische 'Krokante Tortilla' met spread van avocado, ui, ei, rode biet en chiazaad. 

Meer nieuwe voorgerechten 
Heb je er al een gezellige ochtend vol attracties op zitten? Loop vanaf 12:00 binnen bij The Flaming Feather voor heerlijke, nieuwe lunch- én voorgerechten! Naast borrelplanken die je kunt delen, kun je nu ook kiezen voor een carpaccio van runderribeye met truffelmayonaise, zonnebloempitten en rucola.  Je kunt deze onder de opvallende naam 'Cut with the Knight's Sword' terugvinden op de kaart! Naast de bestaande soepen en tapenades kun je ook gaan voor 'The Princess' Favorite': carpaccio botervis met limoencrème met een frisse salade. Toe aan een toetje? Ook dan kom je nieuwe toevoegingen tegen op het menu! Zo is de crème brûlée 'on fire' toegevoegd voor een echte vurige ervaring! 

Meer vegetarische gerechten
Ben je vegetarisch en op zoek naar een heelijke maaltijd? Ook dan ben je bij The Flaming Feather aan het juiste adres. Zo hebben we nu meer vegetarische gerechten toegevoegd aan de kaart. De huisgemaakte Panini Caprese met salade, Krokante Tortilla en brood met diverse tapenades zijn vegetarisch. Ook is de Groentestick (120gr) met o.a. komkommer, wortel en een frisse, dille dipsaus een vegetarische nieuwkomer! 

(Ver)nieuw(d)e salades
Naast de vegetarische Nacho's met salsasaus die je al eerder op de kaart kon terugvinden, hebben we de salade 'Morgana's Healthy Salad' in een nieuw 2.0-jasje gestoken! Nu kun je genieten van deze vegetarische salade met verse mango, taugé, walnoten, munt en een zoete chilidressing! Ook de vegetarische salade met de naam 'Merlin's Quest' heeft een update gekregen! Deze wordt nu geserveerd als salade met gemarineerde lauwwarme scampi's, sojascheuten en zonnebloempitten! 
 

 

 

Extra lang geni-eten! 
Naast de de vernieuwde kaart met nieuwe en vertrouwde gerechten (zoals onbeperkt spareribs!), hebben we nog meer goed nieuws! Zo kun je nu langer van The Flaming Feather genieten! T/m 18 augustus kun je al vanaf 10:00 tot 11:30 aanschuiven voor een smakelijk ontbijtje, maar daar blijft het niet bij. Vanaf vandaag kun je namelijk na de officiële sluitingstijd van het park nog dineren bij ons bedieningsrestaurant! Loop gezellig binnen of maak een reservering om zeker te zijn van een tafel. Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren t/m 18:00 (op Midzomeravonden op woens- en zaterdagen t/m 21:30). 

Deel blog

Lees snel verder