Ithaka

Betreed Ithaka, een plek waar helden hun grootste angsten trotseren

Vandaag gesloten

Zegevieren in Ithaka

Eeuwen geleden trokken Griekse helden ten strijde in hun slag om Troje. Om de stad te overwinnen bedachten ze een list: ze verstopten zich in een enorm houten paard en drongen de poorten binnen. Nu zijn de strijders neergestreken in Toverland waar ze opnieuw met gigantische houten gevaartes hun domein afbakenen. Een plek waar helden hun grootste angsten trotseren en met alle kracht strijden om de overwinning.

Troy

Troy

Neem plaats in de strijdwagens van Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Een gigantisch houten gevaarte waarmee de strijders op volle snelheid de stad veroveren. Ervaar zelf het magische gevoel van overwinning!

Meer over Troy

Scorpios

Attractie Scorpios: Trotseer de woeste zee van de Griekse eilanden in het betoverende schommelschip Scorpios

Scorpios

De Griekse helden zetten hun slag voort. Eerder reisden ze op wilde paarden en in razendsnelle strijdwagens. Maar nu neemt hun tocht een nieuwe wending, over de woeste golven van de zee.

Meer over Scorpios

Paarden van Ithaka

Attractie Paarden van Ithaka: Stap op en galoppeer door de prachtige natuur

Paarden van Ithaka

Ga mee op een mooie tocht langs duinen en oude bruggen. Stap op je paard en zorg dat je stevig zit. We zijn onderweg naar Troje waar we met kleine en grote helden zullen strijden om de overwinning.

Meer over Paarden van Ithaka
Deel Ithaka