Interactieve beleving

Je merkt het aan alles: Port Laguna is een betoverend havenstadje! Dankzij Exploria Magica kun je zelf etalages écht tot leven wekken en bijzondere ontdekkingen doen. Probeer het maar eens uit én ontdek je eigen magie.

1. Mundo Magica

Hier begint je ontdekkingstocht. In al die jaren is er van alles in Port Laguna aangespoeld, waaronder ook Toverstaffen. Jij bent één van de uitverkorenen om deze te testen, dus loop binnen bij deze souvenirwinkel én vraag naar de voorwaarden. 

2. Ga op ontdekkingstocht

Ga op pad met de Tovermap én ontdek de negen Toverpunten. Zowel binnen als buiten tover je met een sierlijke zwaai, zwiep of tik etalages tot leven of veroorzaak je bijzondere effecten! Er is ook altijd wel een lid van de Familie Magistralis in de buurt om je te helpen. 

3. Neem je toverstaf mee naar huis

Je betaalt een borg van €30,- wanneer je Exploria Magica wil ontdekken. Wil je de Toverstaf houden, dan ontvang je na afloop van je ontdekkingstocht een nieuwe staf, inclusief bewaardoos én Mapa Magica! Een magische herinnering aan je dag. 

Test je magie

Test je magie

Sinds jaar en dag spoelen er de meest magische voorwerpen aan op de stranden van Port Laguna. Samen met je gezelschap en de Familie Magistralis kun jij de magie van enkele toverstaffen testen in het betoverende Magiezijn. Let je wel op, want sommige toverstaffen kunnen minder goede magie bevatten. 

Bekijk het Magiezijn

Hier vind je Exploria Magica

Port Laguna

Wil je zelf ook de Exploria Magica ontdekken? Je betoverende ontdekkingstocht begint bij souvenirshop Mundo Magica. 

Bekijk alle attracties:

Deel Exploria Magica