Ithaka

Sensationele avonturen in het oude Griekenland

Vandaag gesloten

Zegevieren in Ithaka

Eeuwen geleden trokken Griekse helden ten strijde in hun slag om Troje. Om de stad te overwinnen bedachten ze een list: ze verstopten zich in een enorm houten paard en drongen de poorten binnen. Nu zijn de strijders neergestreken in Toverland waar ze opnieuw met gigantische houten gevaartes hun domein afbakenen. Een plek waar helden hun grootste angsten trotseren en met alle kracht strijden om de overwinning.

Troy
Gesloten

Troy Gesloten

Neem plaats in de strijdwagens van Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Een gigantisch houten gevaarte waarmee de strijders op volle snelheid de stad veroveren. Ervaar zelf het magische gevoel van overwinning!

Meer over Troy

Scorpios
Gesloten

Attractie Scorpios: Trotseer de woeste zee van de Griekse eilanden in het betoverende schommelschip Scorpios

Scorpios Gesloten

De Griekse helden zetten hun slag voort. Eerder reisden ze op wilde paarden en in razendsnelle strijdwagens. Maar nu neemt hun tocht een nieuwe wending, over de woeste golven van de zee.

Meer over Scorpios

Paarden van Ithaka
Gesloten

Attractie Paarden van Ithaka: Stap op en galoppeer door de prachtige natuur

Paarden van Ithaka Gesloten

Ga mee op een mooie tocht langs duinen en oude bruggen. Stap op je paard en zorg dat je stevig zit. We zijn onderweg naar Troje waar we met kleine en grote helden zullen strijden om de overwinning.

Meer over Paarden van Ithaka

Dit mag je hier verder niet missen:

Het Houten Paard - Take-away

Even bijkomen van alle adrenaline? Dat kan prima met een softijsje, kopje koffie of heerlijke koek! Daarna ga je weer in galop door Ithaka! 

Troyaanse Schatten - Souvenirs

Neem je graag je heldhaftige herinnering mee naar huis? Direct na je ritje in Troy loop je deze souvenirshop in! Weet je al wat het gaat worden? 

Paard van Troje - Photopoint

Het houten paard van Troje ken je vast nog wel uit de geschiedenisboeken. Hier staat hij recht voor je neus! Test je spierballen en probeer het paard maar eens te verplaatsen of maak een ultieme foto voor op Instagram! 

Deel Ithaka