Attracties

Beleef betoverende momenten in Toverland

Ervaar de magie van Toverland

Een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje in Toverland. 

Geniet van je favoriete (indoor)attracties!

Geniet van je favoriete (indoor)attracties!

T/m 21 februari 2020 stap je in alle indoorattracties van Toverland. Maak een vlucht in zweefmolen Djinn of zet je persoonlijke snelheidsrecord in de Maximus' Blitz Bahn! 

Bekijk de openingstijdenkalender

Geopende attracties

Indoor in 2020

Attractie Maximus’ Blitz Bahn: een bobsleebaan volgens de laatste technieken

Indoor in 2020

Ook in 2020 kun je van Indoor genieten op de volgende dagen: 2 t/m 6 maart, 9 t/m 13 maart, 16 t/m 20 maart, 23 t/m 27 maart 2020. In deze periode warm je je op in de werelden Land van Toos en Wunderwald en zijn alle bijhorende attracties geopend. 

 

Pre-season: het seizoen begint weer!

Pre-season: het seizoen begint weer!

Sta jij ook te trappelen om weer in wingcoaster Fēnix en alle andere achtbanen en buitenattracties te gaan? Dit jaar openen we deze attracties extra vroeg tijdens Pre-season. Tijdens de weekenddagen van maart én in de voorjaarsvakantie (vakantieregio Zuid-Nederland, 22 februari t/m 1 maart 2020), zijn alle outdoor-werelden geopend, dus ook Port Laguna, Ithaka, Magische Vallei én Avalon

Vanaf 28 maart 2020 zijn alle werelden, zowel binnen als buiten, ook weer doordeweeks geopend!

Bekijk de openingstijdenkalender

Toegankelijkheid attracties

Toegankelijkheid attracties

Goed om te weten: o.a. bij een zwangerschap of hart- of nekklachten zijn bepaalde attracties niet toegankelijk. Ben je rolstoelgebonden of mindervaliden? Veel van onze attracties zijn te bezoeken via de uitgang met een speciaal toegangsbandje.

Lees meer over toegankelijkheid

Ontdek Toverland

Deel deze pagina