Attracties

Beleef betoverende momenten in Toverland

Ervaar de magie van Toverland

Een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje in Toverland. 

Pre-season: het pretparkseizoen is weer begonnen!

Pre-season: het pretparkseizoen is weer begonnen!

Sta jij ook te trappelen om weer in wingcoaster Fēnix en alle andere achtbanen en buitenattracties te gaan? Dit jaar openen we deze attracties extra vroeg tijdens Pre-season. Tijdens de voorjaarsvakantie (vakantieregio Zuid-Nederland, 22 februari t/m 1 maart 2020) én de weekenddagen van maart, zijn alle outdoor-werelden geopend, dus ook Port Laguna, Ithaka, Magische Vallei én Avalon

Vanaf 28 maart 2020 zijn alle werelden, zowel binnen als buiten, ook weer doordeweeks geopend!

Meer over Pre-season

Beleef de Indoor-attracties

Attractie Maximus’ Blitz Bahn: een bobsleebaan volgens de laatste technieken

Beleef de Indoor-attracties

Doordeweeks in maart (2 t/m 6 maart, 9 t/m 13 maart, 16 t/m 20 maart en 23 t/m 27 maart) ontdek je alle attracties van het Land van Toos en het Wunderwald, waaronder ook buitenattracties Expedition Zork, Maximus' Blitz Bahn en de Booster Bike. In de weekenden kun je tijdens Pre-season alle attracties beleven. 

 

Toegankelijkheid attracties

Toegankelijkheid attracties

Goed om te weten: o.a. bij een zwangerschap of hart- of nekklachten zijn bepaalde attracties niet toegankelijk. Ben je rolstoelgebonden of mindervaliden? Veel van onze attracties zijn te bezoeken via de uitgang met een speciaal toegangsbandje.

Lees meer over toegankelijkheid

Ontdek Toverland

Deel deze pagina