Attracties

Beleef betoverende momenten in Toverland

Ervaar de magie van Toverland

Ervaar de magie van Toverland

Een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje in Toverland. 


Actuele wachttijden bekijken van je favoriete attracties? 
Download de gratis Toverland-app en navigeer je door het park, bekijk realtime wachttijden, showtijden én het aanbod, eten, drinken en souvenirs.

Download Toverland-app

Geopend tijdens de Magische Winterweken

Geopend tijdens de Magische Winterweken

Tijdens de Magische Winterweken kun je alle attracties beleven van de indoor-werelden Land van Toos en Wunderwald. Ideaal, want het weer is zo niet van invloed op je dag. Daarnaast is ook het buitengebied Ithaka met o.a. Troy is geopend! Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het voorkomen dat attracties (tijdelijk) gesloten zijn. Download de Toverland-app voor actuele informatie. 

Ontdek Magische Winterweken

Ontdek de 6 werelden:

Toegankelijkheid attracties

Toegankelijkheid attracties

Goed om te weten: o.a. bij een zwangerschap of hart- of nekklachten zijn bepaalde attracties niet toegankelijk. Ben je rolstoelgebonden of mindervaliden? Veel van onze attracties zijn te bezoeken via de uitgang met een speciaal toegangsbandje.

Lees meer over toegankelijkheid

Groeit-met-je-mee-meter

Groeit-met-je-mee-meter

Laat de voorpret thuis al beginnen en ontdek in welke attracties je kids zelfstandig of onder begeleiding mogen stappen. Dankzij de handige 'Groeit-met-je-mee'-meter zie je dat in een handomdraai. 

Download de groeimeter

Orienteer je verder

Deel deze pagina