We introduceren dit seizoen ijsdonuts en andere nieuwe ijsjes

We introduceren dit seizoen ijsdonuts en andere nieuwe ijsjes

21-02-2020
Ook een ijsliefhebber? Dan hebben we lekker nieuws voor je! Ons ijsassortiment wordt, vanaf 22 februari o.a. bij take-away Het Houten Paard in Ithaka, uitgebreid met nieuwe smaken of zelfs compleet nieuwe mogelijkheden. In deze blog lees je ze allemaal. 

Wat is er nu lekkerder dan een verfrissend ijsje als het zonnetje schijnt? Niets toch! Eigenlijk kan een ijsje altijd, dus een ideaal moment voor ons om het nieuwe seizoen in te luiden met een verruiming van ons heerlijke ijsassortiment! Ga ze proeven.

Heerlijke sundaes
Naast de vers getapte softijsjes, schepijs en de voorverpakte ijsjes die we op dit moment al hebben, komen daar ook nog heerlijke sundaes (€2,95) bij in heerlijke smaken! Zo kun je kiezen uit de smaken: aardbei, chocolade en karamel bij horecapunt Vallerlei, in de buurt van Katara – Fountain of Magic, in de Magische Vallei.

Mocht je nog meer keuze willen, dan ga je voor de Sundae Extra (€3,50) bij Het Houten Paard in Ithaka. Bij deze take-away, tegenover het opstapstation van houten achtbaan Troy, kun je naast je saus ook nog een topping kiezen! Je kunt gaan voor de volgende varianten: Sundae Extra Aarbei (met cheesecakesaus en aardbei topping), Sundae Extra Oreo (met Chocoladesaus en Oreo-topping) en Sundae Extra Stroopwafel (met karamelsaus en stroopwafel topping). Na een ritje vol adrenaline kan er prima een heerlijk ijsje achteraan.
 

Het beste van twee werelden: ijsdonuts
Eerder konden we je vertellen dat we bij take-away Mañana in Port Laguna verschillende smaken donuts gaan verkopen. Daar doen we bij Het Houten Paard nog een schepje bovenop. Kun je niet kiezen tussen een donut of ijs? Dan kies je ze toch gewoon allebei? Hier kun je namelijk gaan voor een heerlijke ijsdonut (€4,25): een gesuikerde donut met softijs en discodip. Liever een andere topping, geef dan vooral je favoriet door bij onze medewerkers! We gaan een heerlijk ijsseizoen tegemoet.

Geef je ijsje een gezichtje 
Van een ijsje word je normaal gesproken al vrolijk, maar van de Crazy Face-softijsjes helemaal. Top je softijsje af met een knotsgek gezichtje met lippen of snor! Deze Crazy Faces zijn nog eens eetbaar ook. Vergeet voordat je hem opeet vooral niet om een foto te delen op je Instagram.