Verrukkelijke Foodstreet tijdens de Halloween Nights

Verrukkelijke Foodstreet tijdens de Halloween Nights

Al je angsten op de proef stellen, maakt hongerig. Begint tussen alle scares door je maag te rommelen tijdens de Halloween Nights, dan hebben we goed nieuws! Je kunt er namelijk een uitgebreide Foodstreet verwachten. 

In het buitengebied van het Land van Toos, ter hoogte van scare zone Cirque - Royal Edition, kun je een Foodstreet met een gezellig bonte verzameling aan stands en foodtrucks terugvinden. En we kunnen je verzekeren: je vindt er voor ieder wat wils. Van zoet tot hartig, van koud tot warm.. .. een keuze maken gaat nog lastig worden.

Spooky nacho's 
Tijdens Halloween Nights-dagen kun je hier vanaf 16:00 uur terecht voor nacho’s. Je kunt gaan voor de Trick or Treat (€3,95), tortilla chips met dip, of maak het extra spannend met de Bloody Nacho’s (tortilla chips, classic salsa, geraspte kaas en zure room) voor €4,95 of de Freaking Mexcican Nacho’s (€5,45) - tortilla chips/Mexican meat salsa, jalapeños, geraspte kaas en zure room.

Een goede bodem leggen waardoor je vol goede moed weer op pad kunt? Probeer eens een crêpe, een Turkse Pizza of wafel op een stokje! Die zijn niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens feestelijk uit. Bij lekker eten hoort een lekker drankje. Hier haal je ook heerlijke warme en koude drankjes en zelfs MARV-mocktails* (€5,00) met unieke Halloween-smaken. Dat zal niet alleen een straling zijn voor het oog, maar ook voor je tong! 

*Tijdens de dagen waarop we Halloween Nights organiseren geldt er een alcoholverbod in Toverland. Ook het gebruik ervan is verboden. Hierdoor zijn er enkel alcoholvrije cocktails verkrijgbaar bij de cocktailbar van de Foodstreet. 

Bekijk alle maatregelen

Grote scares geven je grote trek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk broodje pulled pork (€8,00) of de Bloody Braadworst van Livar Limburgs varkensvlees, dat met respect voor mens en milieu is samengesteld. Top het af met een frietje voor een combiprijs van €11,00. Helemaal in de Halloween-mood blijven doe je met het Heksenbrood (€8,00). Een heerlijk broodje met gerookte zalm, rucola en tomaat. Ook deze kun je bestellen inclusief frietjes voor €11,00.

Deel blog