Vernieuwde Kidsbox met Glow sterren: spaar ze allemaal!

Tussen de attracties door even een hapje eten? Ook voor de kids hebben we volop keuze. Sinds vandaag is de vertrouwde Kidsbox in een nieuw, extra magisch jasje gestoken. Spaar ook alle Glow sterren!

14-08-2020 door Martijn van Gerwen

In heel Toverland kun je lekkers krijgen. Grote trek, kleine snack, warme gerechten, koude ijsjes, gezond en verantwoord of een vlugge hap. Je hoeft het maar te bedenken en het is verkrijgbaar. Veel maaltijden zijn dit jaar nog eens extra onder de loep genomen en nu nog lekkerder. Ook de Kidsbox is vernieuwd en zal voor nóg meer betovering zorgen. Ook thuis! 

Je kunt gaan voor de Kidsbox bij de Waldstube in het overdekte Wunderwald en bij horecalocatie Katara Plaza, direct naast de fonteinenshow in de Magische Vallei. Voor €7,50 krijg je een frietje, snack naar keuze (frikandel, kipnuggets, kroket of kaassoufflé), fritessaus, pakje drinken naar keuze en een verrassing. Niet alleen de verpakking hebben we een extra betoverende touch gegeven met leuke doe-spelletjes, maar ook de surprise is nu extra magisch.

Spaar alle Glow sterren
Tadaa, je kunt nu bijzondere Glow sterren terugvinden in je Kidsbox. Echte Toverland-fans zullen direct zien dat het niet zomaar sterren zijn, maar de bijzondere varianten uit The Flaming Feather. Deze sterren en sterrenstelsels, zoals eenhoorns, heksenketels en zeemeerminnen, zijn ook te bewonderen op het plafond van deze middeleeuwse herberg in Avalon. Houd ze even onder een lamp en creëer ook thuis een magische sterrenhemel.  Spaar ze allemaal.

Tips voor warme dagen
Ook bij warm weer zit je goed in Toverland. Naast veel schaduwrijke of indoor-terrassen, hebben we ook verneveling aangebracht in verschillende wachtrijen. Zo houd je ook daar je hoofd koel. Om je verder op weg te helpen, geven we je graag verfrissende tips! 

Bekijk alle waterprettips
Deel blog