Unieke Christmas Coaster tijdens de Magische Winterweken

Tijdens de kerstvakantie is het al extra genieten in Toverland door de Magische Winterweken, maar van 21 t/m 29 december beleef je een extra unieke attractie: The Christmas Coaster.

16-12-2019 door Martijn van Gerwen

In de eerste week van de kerstvakantie krijgt lanceerachtbaan Booster Bike een zogenaamde 'Christmas-overlay'. Waar je dan aan moet denken? De overdaad aan kerstlichtjes op het station zijn een feest voor het oog! Terwijl je staat te wachten om ook met 75km/h door de lucht te scheren, hoor je non-stop de bekendste kerstliedjes. Dat wordt meezingen en er mag gerust gedanst worden. We vieren hier immers één groot kerstfeest bij The Christmas Coaster! 

De ultieme kerstbeleving 
Dat is nog niet alles! Ook kom je terwijl je naar het gedecoreerde station loopt een sneeuwkanon tegen voor de ultieme winterbeleving. Eenmaal op één van de kerstmotors gestapt en klaar voor de rit? De muziek zwelt nog één keer aan en de kerstbelletjes pak je nog net mee. Ho-ho-ho, wat hoorde je daar nu terwijl je gelanceerd werd?  

 

Ook de medewerkers op het station zijn extra goedgemutst. Letterlijk zelfs, want iedereen paradeert er met een vrolijke kerstmuts! ''Het gaat écht een feestje worden om dan te mogen werken, maar ook voor de gast natuurlijk. We verheugen ons nu al op al die kerstmuziek. Het zal moeilijk worden voor ons om niet mee te zingen!'', aldus de Attractie-medewerkers. 

Verlichte ritjes in de avonduren 
Doordat we tijdens de Magische Winterweken tot 19.00 uur geopend zijn (m.u.v. 24 en 31 december en 1 januari 2020, dan zijn we open tot 18.00 uur), kun je The Christmas Coaster ook in het donker beleven! Dat is natuurlijk extra sfeervol met al die honderden lichtjes om je heen. Maak dus vooral ook een avondritje tegen een gitzwarte hemel. Je kerstvakantie was nog nooit zo leuk! 

Magische Winterweken 
Je adrenaline nog even vasthouden na je ritjes op Booster Bike, The Christmas Coaster? Ook houten achtbaan Troy is, samen met de hele themawereld Ithaka, geopend tijdens de Magische Winterweken! Handen in de lucht, daar ga je. Daarna even opwarmen doe je bij de Waldstube met een heerlijke glühwein of warme chocolademelk. Klap, zing en dans ook vooral gezellig mee bij alle extra entertainment-acts, zoals de Winter Wonder Verzamelaars! Je geniet nog t/m 5 januari 2020 van de Magische Winterweken. 

Toverland Adventskalender

De hele maand december staat in het teken van magische momenten. Tel samen met ons af tot kerstavond, maak kans op betoverende prijzen en magische momenten als je ín Toverland bent! 

Mis geen enkele actie