De Snollebollekes komen naar Toverland

Tijdens a-MEEZING Toverland op 8 november is het letterlijk meezingen geblazen. DJ Timmie Tirol en de Snollebollekes zetten themawereld het Wunderwald op z'n kop tijdens een bijzonder inschrijffeest voor o.a. kleine en middelgrote bedrijven.

29-08-2019 door Martijn van Gerwen

Op vrijdagavond 8 november gaat het dak eraf in Toverland. Tijdens het a-MEEZING Toverland geniet je tot in de late uurtjes o.a. van Snollebollekes en de attracties in themawereld het Wunderwald. We gaan in gesprek met Tarama Thijsen - Manager Business & Events - en komen zo alles te weten over dit bijzondere insschrijffeest voor kleine(re) bedrijven.

Wat houdt zo'n inschrijffeest precies in?
Het is eigenlijk net zo simpel als het klinkt. We verzorgen vanuit Business & Events een compleet verzorgde feestavond met eten, drinken, entertainment en zelfs attracties! Als bedrijf kun je je hiervoor inschrijven. In het geval van a-MEEZING Toverland kun je hier voor €65,- per persoon van genieten! 

Waarom worden deze inschrijffeesten georganiseerd? 
We hebben verschillende locaties binnen Toverland die tot event-locatie omgetoverd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan The Flaming Feather in middeleeuwse setting of het tropische Katara Plaza! Hier organiseren we normaal gesproken avondfeesten voor 100 à 150 personen. Om middenkleinbedrijven ook de mogelijkheid te bieden zo'n feestavond te organiseren in Toverland, hebben we deze inschrrijffeesten in het leven geroepen. Oftewel, ben je een klein bedrijf of een kleinschalige vereniging en wil je toch een betoverende avond feesten en attracties doen? Dan kan dat bij ons! Ook ideaal als teamuitje, trouwens! 

Klinkt goed die a-MEEZING-avond? Kun je al wat meer vertellen over de inhoud?
Het moet natuurlijk ook wel een beetje een verrassing blijven, maar ik kan er wel iets over verklappen. Het gaat een gezellige avond worden met optredens van DJ Timmie Tirol en natuurlijk de hoofdact Snollebollekes! Je kunt de hele avond genieten van heerlijke frietjes, snacks, pizza-slices en broodjes worst. Grappig detail: bij je reservering krijg je een Snollebollebak, een schaal met gemengde bittergarnituur! Zo heeft ieder wat wils. Benieuwd naar het hele programma? Deze staat inmiddels ook online!  

Heb je in het verleden al eens zo'n event georganiseerd? 
We hebben in het verleden al meerdere, vergelijkbare avonden georganiseerd, zoals de Thrill & Grill, het Oktoverfeest en de Top 2000 met niemand minder dan Gerard Ekdom. Ik kan je verklappen, het waren avonden om nooit meer te vergeten!  

 

Zelf ook samen proosten op mooie resultaten?

Zelf ook samen proosten op mooie resultaten?

Bij Business & Events organiseren we niet alleen inschrijffeesten, maar ook zakelijke bijeenkomsten én feestelijke evenementen. Alle locaties lenen zich ook voor gezellige familiedagen én georganiseerde trainingen en seminars. Samen proosten op mooie resultaten in 8 verschillende locaties, waarbij je zelfs het hele park kunt afhuren!  

Bekijk alle mogelijkheden