Deze nazomer meer entertainment

Deze zomer kun je in Toverland extra veel entertainment tegenkomen. Daar kun je dagelijks door onze verruimde openingstijden extra lang van genieten! Ook dit najaar zetten we dat nog voort.

14-08-2020 door Martijn van Gerwen

Misschien ben je deze zomervakantie al langgeweest in Toverland? Dan heb je al verschillende entertainment-acts en spraakmakende shows kunnen bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan de familieshow 'Toos en Morrel gaan op vakantie', maar ook aan de spetterende duikshow met halsbrekende duiken vanaf 25 meter hoogte. Om je hier ook deze nazomer van te laten genieten, programmeren we een deel van het entertainmentprogramma door. 

Duikshow langer te zien
Heb je de duikshow 'The Battle of Port Laguna' nog niet gezien? Dan heb je nog t/m 27 september de kans om te zien wie de strijd om de parel gaat winnen. Doordeweeks zal de show op dit reusachtige schip twee keer te zien zijn en in de weekenden vier keer. Verbaas je dus ook in september nog over brandende dodemansduiken en klinkende zwaardgevechten. Ook de nieuwe familieshow 'Toos en Morrel gaan op vakantie' is deze nazomer nog steeds te bewonderen in Port Laguna

Langer geopend
Om je langer te laten genieten van alle attracties en je samen nog meer quality-time te geven in ons park, verruimen we ook onze openingstijden vanaf 24 augustus t/m 27 september. Doordeweeks zijn we - zoals gepland - geopend van 10:00 tot 18:00 uur, maar in de weekenden verlengen we de sluitingstijd met een uur tot 19:00. Bekijk hier onze openingstijdenkalender. Op deze manier kunnen we onze gasten nóg beter spreiden voor een optimale ervaring! 

Ook heb je zo alle tijd om samen lekker een hapje te eten! Bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather in Avalon, bijvoorbeeld. Deel samen met je gezelschap een heerlijke Proefplank of kies andere heerlijkheden van de kaart. Vanwege de huidige maatregelen is het noodzakelijk om je tafel van te voren te reserveren. 

Reserveer je tafel

Er komt nog meer aan
Ook na deze periode zijn we nog van alles van plan in Toverland, dus houd onze blog en sociale kanalen goed in de gaten. Onze magie bruist als nooit te voren. 

Deel blog