Ontdek het programma van de Magic Member Night 2022

Ontdek het programma van de Magic Member Night 2022

24-06-2022
Eén avond per jaar staat Toverland ’s avonds volledig en exclusief in het teken van onze trouwste gasten: onze Magic Members. Dit jaar vindt deze Magic Member Night plaats van 19:00 tot 23:00 uur op zaterdag 9 juli; een avond vol unieke activiteiten en bijzonder entertainment.

Aangepaste toegangscontrole
Op 9 juli is het park regulier geopend voor al onze gasten van 10:00 tot 18:00 uur. Anders dan de afgelopen jaren het geval was sluit Toverland dit jaar vervolgens echter niet tussen 18:00 en 19:00 uur, maar blijven alle attracties, horecagelegenheden en souvenirshops open tot 23:00 uur. Zo kun je dus gewoon blijven genieten van alles wat Toverland te bieden heeft.

Alle Magic Members ontvangen bij het betreden van het park een polsbandje, waarop ná 18:00 uur bij verschillende locaties in het park gecontroleerd zal worden. Alleen Magic Members kunnen op deze locaties nog in twee richtingen passeren; voor reguliere bezoekers is dit nog maar in één richting. Zo verzoeken wij alle reguliere bezoekers zich richting uitgang te begeven en kunnen alle Magic Members de hele avond nog blijven genieten van een exclusieve avondopening. Zorg er dus voor dat je - als Magic Member - bij de ingang een polsbandje krijgt en raak deze gedurende de dag niet kwijt.

Reserveren
Om de Magic Member Night te kunnen bezoeken is het verplicht om een reservering te maken. Dit kun je makkelijk doen via het kopje ‘Aanmelden Magic Member Night’ in jouw Magic Member Account. Reserveren is alleen mogelijk indien jouw jaarabonnement geldig is op zaterdag 9 juli.

Verrassend entertainment
Vanaf 19:00 uur start het entertainmentprogramma, dat wordt afgesloten om 22:45 uur met een spectaculaire lasershow in Port Laguna. Natuurlijk kun je deze avond ook genieten van al jouw favoriete attracties. Kijk voor alle locaties en showtijden tijdens jouw bezoek op de speciale plattegrond die deze avond wordt uitgedeeld of in de Toverland-app.

Magische Vallei

Tropical Disco Dwervelwind

Dwervelwind wordt deze avond omgetoverd tot een discoparadijs in tropische sferen. Beleef Dwervelwind zoals je dit nog nooit eerder hebt gedaan.

Port Laguna

Swingend feestje met DJ

In Port Laguna zorgt onze DJ voor een gezellig feestje met de lekkerste beats.

Wunderwald

Herman, Helga & Lena

Speel in de Biergarten mee met de leukste Duitse en Nederlandse spelletjes. Spass voor jong en oud!

Port Laguna

Freestyle duikers

Op de swingende klanken van de DJ tonen onze duikers deze avond hun tofste duiken.

Avalon

Ridders te paard

Glanzende harnassen en paardengehinnik nemen deze avond Avalon over. Lukt het jou om met hen op de foto te gaan?

Wunderwald

Personaliseer een Wunderball

Volledig kosteloos kun je jouw Wunderball laten personaliseren! Maak je eigen schets en laat deze in de Wunderball branden. Dit kan alleen vanavond, dus vergeet niet om je Wunderball mee te nemen!

Ithaka

Poseidon

In Ithaka sta je oog in oog met het levend standbeeld Poseidon. Zou jij het kunnen, zolang stilstaan?

Magische Vallei

Katari

De vrolijk dansende Katari zijn weer van de partij. Dans met hen de limbo.

Wunderwald

Maximus Müller

Heb jij het vernieuwde gebied rondom Expedition Zork al ontdekt? Maximus is hier deze avond te vinden om jou meer te vertellen over al die spookverhalen rondom Zork.

Land van Toos

Toos Kinderdisco

Dans en zing deze avond mee in de Tovertuin tijdens de Toos Kinderdisco. Daarnaast kun je Toos en Morrel tegen het lijf lopen in Land van Toos voor een fotomoment.

Port Laguna

Afsluitende lasershow

De Magic Member Night zal dit jaar worden afgesloten met een bijzondere lasershow in Port Laguna. Laat je verrassen door dit kleurrijke spektakel.