Nieuwe souvenirs van o.a. Toos, Ivy en Fēnix

Nieuwe souvenirs van o.a. Toos, Ivy en Fēnix

Ben je fan van Toverland of geef je graag een betoverend cadeau aan een ander? We hebben sinds kort weer gloednieuwe merchandise. Kom langs in de souvenirshops en ontdek nieuwe souvenirs van o.a. Toos Toverhoed, Fēnix én papegaai Ivy.

Een tijdje terug hebben we de bekende Toverland-karakters Toos en Morrel een make-over gegeven. Ze zien er nu nóg eigentijdser en magischer uit. In deze stijl zijn ook weer nieuwe souvenirs uitgebracht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Toos-rugzak (€ 17,95)? Extra leuk: het gezicht van Toos is in 3D, waardoor het nóg echter lijkt! Ideaal voor de kleintjes om de blits mee te maken op school. De rugzak is ook groot genoeg voor alle schoolspullen! 

Dagboek van Toos
Ook nieuw is het ‘Mijn magische dagboek’ van Toos (€ 9,95). Daarin kun je o.a. je grootste dromen kwijt, maar ook je magische plannen of dagelijkse bezigheden en hersenspinsels. De hardcover is lekker vrolijk en kleurrijk en voorzien van een slotje voor de grootse geheimen en verhalen. Verlies zelf dus vooral ook de sleutel niet. De Toos rugzak en het dagboek zijn verkrijgbaar bij onze grootste souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna en bij de Bazaar in het Land van Toos.

Nieuwe Ivy-souvenirs
Extra vrolijk de zomer door? Draag de nieuwe, witte cap van papagaai Ivy. Deze vrolijke en kleurrijke verschijning kun je terugvinden in Port Laguna, in de schaduw van het betoverende Magiezijn, waar toverstokken getest worden. Naast de nieuwe cap (€ 12,95), kun je deze merchandiselijn compleet maken met een sleutelhanger met glitter-notitieboekje (€ 3,95) én bijzondere Ivy-rugzak (€ 17,95). Ook deze is uitgevoerd in 3D voor een extra bijzonder effect. Hier mogen je kids écht mee gezien worden. Ga langs bij Mundo Magica of de Magistralis Magic Store, ook in Port Laguna, voor deze Ivy-souvenirs.

Nieuwe notitieboekjes
Klim je graag in de pen? Dan is het nieuwe notitieboek (€ 12,95) in Toverland-stijl helemaal iets voor jou. Dit hardcover boek heeft gouden items op de voorkant die extra oplichten. De achtergrond kun je herkennen uit The Flaming Feather, waar deze sterrenhemel het plafond siert van de herberg in Avalon. Helemaal in de stijl van wing coaster Fēnix, dus! Dan is naast het bestaande aanbod sinds kort ook een nieuw Secret Logboek (€ 9,95) toegevoegd aan het assortiment, inclusief slotje. Goed voor al je mysterieuze en geheimzinnige verhalen. Beide souvenirs zijn verkrijgbaar in de grotere souvenirshops van Toverland, waarbij het Fēnix logboek ook te verkrijgen is bij Merlin’s Magical Treasures in Avalon.

Ben je abonnementhouder van Toverland? Dan profiteer je van 5% korting op souvenirs en horecaproducten, dus ook alle nieuwe merchandise. Kom naar één van de shops en profiteer direct van je voordeel! Nog géén Magic Member? Bekijk hier al je voordelen. Benieuwd wanneer welke souvenirshop geopend is? Download de gratis Toverland-app en ben op de hoogte van de actuele openingstijden tijdens jouw bezoek. 

Naar Abonnementen-pagina
Deel blog