Lekker borrelen bij Solaris met nieuwe hapjes

Tijdens Summer Feelings blijft Port Laguna open tot 22:00 uur, een uurtje langer dan de rest van Toverland. Een mooie tijd om alle nieuwe borrelitems en frozen drinks uit te proberen. We praten je snel bij over het nieuwe aanbod bij Solaris.

05-07-2023 door Martijn van Gerwen

Tijdens Summer Feelings is het genieten geblazen van talloze entertainment-acts door het hele park. Maar dat niet alleen, want we verleiden je ook met verschillende zomerse hapjes en drankjes. Eerder deelden we al het complete aanbod van nieuwe cocktails en mocktails bij take-away Solaris met je. Dit jaar hebben we zelfs 18 verschillende smaken. Dus daar zit gegarandeerd iets voor je tussen. Maar bij een drankje hoort natuurlijk ook een hapje! Naast alle soorten schepijs, warme en koude dranken kun je tijdens het zomerseizoen ook genieten van nieuwe borrelhapjes bij take-away Solaris.

Borrelen maar
Wanneer de zon langzaam ondergaat tussen 21:00 en 22:00 uur kun je nog extra lang blijven hangen in themagebied Port Laguna. Neem je bij je cocktail of biertje een heerlijke mix van olijven en peppadew? Dat is een zoete, maar ook iets pikante peper die zorgt voor net weer een andere smaak. Bij een borrel horen natuurlijk ook heerlijke borrelnootjes. Die zijn samen met een mix van wasabi ook verkrijgbaar in een gezellig wekpotje.

Wil je je borrelmoment helemaal compleet maken? Kies dan ook voor het borrelbrood. Deze serveren we je voor twee personen, inclusief drie soorten toppings. Ook is het mogelijk om alle items bij elkaar te bestellen. 
 

Kleurrijke cold drinks
Toe aan wat verkoeling? Ook dan kunnen we je verblijden met twee smakelijke en kleurrijke opties! Ben je fan van fruitige smaken? Dan ga je ongetwijfeld voor de Frozen Smoothie. Deze heerlijke, cold drink met een smakelijke mix van mango en passievrucht met aardbeiensaus frist je echt even op tijdens warme zomeravonden. Ook de zomerse kleuren van het drankje stemmen je meteen vrolijk.

Helemaal verzot op koffie? Dan moet je de Frozen Coffee met praline naar keuze zeker eens proberen. We toppen hem ook nog heerlijk voor je af met een flinke dot slagroom! 

Blijf lekker slapen
Na je gezellige borrelmoment liever niet meer naar huis? Maak van je dag Toverland een mini-vakantie. Dan loop je binnen een paar stappen zo naar het Pop-Up Summer Camp, onze tijdelijke zomercamping! Daar staan ingerichte ToverTenten met comfortabele bedden voor je klaar. Liever je eigen tent, caravan of camper meenemen? Ook dat kan gewoon.

Het hele campingterrein is overladen met vrolijke lampjes en vaandels, dus ook daar houd je de magie nog even vast. En na een heerlijke nacht, loop je zo weer Toverland in. Ben je Magic Member? Dan overnacht je extra voordelig één of meer nachten op het Pop-Up Summer Camp, dankzij je Toverland-abonnement.

Deel blog