24-09-2019 door Martijn van Gerwen
Het is officieel herfst! Dat betekent ook dat de herfstvakantie er weer aan zit te komen. 6 redenen waarom je juist dan je tripje naar Toverland moet plannen! 

'Griezellige' sfeer 
Als je Toverland in de herfstvakantie bezoekt, laten we je ook graag schrikken tijdens de Halloween Days. Tijdens deze dagen kun je duizenden pompoenen aantreffen in verschillende gebieden.

Verder staat het Land van Toos helemaal in het teken van een 'griezellige' Halloween-beleving! Schrikmomentjes en glimlachjes wisselen elkaar af bij de extra shows én nieuwe entertainment-acts! Ook het programma van de Halloween Days is nu bekend, dus lees je snel bij via deze pagina! 

Geniet van de buitenattracties 
Dit is hét uitgelezen moment om alle buitenachtbanen en waterattracties af te vinken. De buitengebieden en alle bijhorende attracties zijn t/m zondag 3 november geopend, dus grijp je kans! Raas met volle snelheid door houten achtbaan Troy of ontwijk een aankomende waterval in Djengu River

Mooie plaatjes
De herfst is eigenlijk hét mooiste seizoen van allemaal. Het is letterlijk een plaatje. Wanneer de natuur langzaam de mooiste kleuren aanneemt, kun jij met gemak een prachtige, Instagrammable foto schieten.

Tip: dwaal eens door de themawerelden Avalon en de Magische Vallei, daar zie je de herfst het beste tevoorschijn komen! Deel ze ook vooral met #Toverland! Je mooiste kiekjes reposten we bijvoorbeeld weer graag op onze Instagram pagina! 

Terrasje doen 
Tussen alle attracties door, toe aan een terrasje? Doen, nu het nog kan! De laatste, warme zonnestralen zijn heerlijk op je gezicht terwijl je geniet van een drankje of hapje! Wanneer je nu een reservering doet voor The Flaming Feather én dus zeker bent van een plekje, kun je ook aangeven dat je graag buiten zit. Terwijl jij proost, raast Fēnix ook nog even voorbij op de achtergrond. 

Beproef je eigen angst 
De hel breekt los tijdens de herfstvakantie! In de perode van 12 t/m 27 oktober weet de meest duistere magie Toverland weer te vinden tijdens de Halloween Nights. Honderd scare actors komen uit alle hoeken en gaten en zijn maar uit op één ding: jou de stuipen op het lijf te jagen. Deze adrenaline nog even vasthouden? Doe ook alle attracties in het donker tot 23:00(!) voor een bijzondere beleving! Bekijk hier wat we dit jaar allemaal van plan zijn! 

Attractie Maximus’ Blitz Bahn: een bobsleebaan volgens de laatste technieken

Beleef de indoor werelden
Is het toch net even wat minder weer? Géén probleem! Dan heb je alle tijd om de binnenwerelden van Toverland eens goed te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avontuurlijk ritje in de Maximus' Blitz Bahn!? Maak de blitz bij je vrienden en weet de snelste tijd te halen.       

Benieuwd naar de scare zones?

Benieuwd naar de scare zones?

Je weet nu alles over de nieuwe spookhuizen en vernieuwde experiences, maar ontdek ook alvast de scare zones! Daar kom je nieuwe en vertrouwde karakters tegen. 

Ontdek alle scare zones