Blog | Jouw magische momenten op onze social wall

Heb je tijdens je dag in Toverland ook magische momenten beleefd? Deel ze via jouw social media kanalen met #Toverland, want sinds kort verschijnen ze ook op onze website!

23-10-2019 door Martijn van Gerwen

Kom je tijdens Halloween langs en heb je net een handjevol selfies gemaakt met één van de scare actors? Dan zie je je foto’s ook voorbij komen op toverland.com! We hebben vorige week onze website geüpdatet met een social wall voor de mooiste, magische momenten! Daar horen jouw beelden toch ook gewoon tussen?

Inspireren en ontdekken
Vrolijke selfies, toffe onrides (want daarvoor hebben we ook een heel handig beleid) of sfeervolle plaatjes van één van onze gebieden of je favoriete attracties, deel ze met je vrienden én met anderen. Want door de social wall inspireren we elkaar, niet alleen op fraaie fotospots (de mooiste plekjes zijn in het park aangegeven met #Toverland!), maar ook om magische plekken te ontdekken die je normaal misschien voorbij zou lopen!

Neem ook een kijkje op onze nieuwe social wall! Wie weet zie je jouw foto hier ook wel voorbij komen. Daarnaast reposten we de meest gave kiekjes op onze Instagram-pagina, want de mooiste herinneringen worden door jou gemaakt!

Bekijk de social wall