Foto's: deze zeemonsters wachten op je in Shadows of the Sea

Foto's: deze zeemonsters wachten op je in Shadows of the Sea

24-10-2019
Nog maar twee Halloween Nights te gaan! Dit weekend huiver je voor het laatst bij het zien van onze scare zone Shadows of the Sea. Deze zeemonsters nemen je hier namelijk goed te grazen. We nemen je via een foto-update mee deze zone in.. .. heb je je toverstaf in de aanslag?

Dwaal door de mist
Tussen de rotsen van de Magische Vallei hangt tijdens de Halloween Nights een ondoordringbare mist. Dat maakt deze scare zone extra spannend, want je weet nooit wanneer er weer een zeebonk voor je neus staat. Na een schipbreuk zijn de doodnormale schippers veranderd in griezelige zeemonsters met tentakels en zeewier. Sommige karakters herken je helemaal niet meer terug, anderen zitten nog volop in deze akelige transformatie.

Tijdens de parade kun je ze recht in de ogen kijken, als je dat aandurft natuurlijk! Want deze monsters uit de duistere diepte van de zee zijn opvallende verschijningen. Ze deinzen er ook vooral niet van terug om jouw nekharen rechtovereind te laten staan. Dus pas maar op!

Durf je een foto te maken?
Terwijl je door Shadows of the Sea gaat én op je hoede bent voor alle scares, kom je ook een fotomoment tegen. Hier kun je ‘rustig’ op de foto met één van je favoriete karakters van deze zone. Maar ook daar kunnen sommige griezels zich niet beheersen… … het blijven tenslotte zeemonsters!

Heb je zelf ook spannende foto’s gemaakt in deze zone of een andere? Deel ze dan vooral ook met #Toverland! Wie weet zie je ze dan ook terug op onze nieuwe social wall!

Benieuwd naar de scare zones?

Benieuwd naar de scare zones?

Je weet nu alles over de nieuwe spookhuizen en vernieuwde experiences, maar ontdek ook alvast de scare zones! Daar kom je nieuwe en vertrouwde karakters tegen. 

Ontdek alle scare zones