Download nú de Toverland-app met o.a. wachttijden

Leuk nieuws! Vanaf vandaag kun je de officiële Toverland-app downloaden. Hiermee heb je altijd de actuele wachttijden van al je favoriete attracties bij de hand.

27-10-2020 door Martijn van Gerwen

Je betoverende dag in Toverland wordt dankzij de app nóg completer. Wanneer je de Toverland-app opent, begin je direct bij de plattegrond. Hiermee kun je makkelijk navigeren van attractie naar attractie. Ook zie je meteen wat de actuele wachttijd is bij Fēnix, Merlin's Quest of een andere favoriete attractie. 

Wachttijden in handige lijst
De app heeft een heleboel handige functionaliteiten. Zo kun je vanuit de plattegrond alle wachttijden zien, maar ook via een overzichtelijke lijst. Kies voor de menu-optie ‘lijst’, waarna je in één oogopslag alle wachttijden van alle attracties kunt checken. De attractie met de langste wachttijd staat bovenaan, dus doe daar je voordeel mee. 

Shows en Halloween-activiteiten
Benieuwd welke show je waar en hoe laat mag verwachten? Dankzij de app kom je niet meer voor verrassingen te staan. Zo ben je bijvoorbeeld altijd op tijd voor de familieshow 'Toos en Morrel gaan op vakantie'! Ook kun je op de attractiepagina’s de specifieke toegankelijkheid terugvinden per attractie, zodat je daar direct van op de hoogte bent. Welke lengte heb je minimaal nodig en hoe zit het met de rolstoeltoegankelijkheid, bijvoorbeeld.

Op dagen dat je Halloween-activiteiten in het park kunt terugvinden, zie je dat ook meteen in de app. Je kunt dit handig in kaart brengen door de filtermogelijkheid 'Halloween', die op deze dagen toegevoegd zal zijn. 

Door het introduceren van de nieuwe park-app zetten we een mooie stap in de digitalisering binnen Toverland. ''Met deze app kunnen wij onze bezoekers nog beter informeren tijdens hun dagje Toverland”, vertelt Bart Jaspers, Marketing Manager. “Hierdoor hoeven ze niks te missen en kunnen optimaal genieten van hun dag.” Ook is dit een mooie manier om onze gasten extra te spreiden, omdat het meteen inzichtelijk is waar de wachtrij het langst is. Hierdoor kun je de afweging maken om eerst naar een andere attractie te gaan. Uiteraard blijven we de komende tijd de Toverland-app updaten met nieuwe functionaliteiten. Zo wordt het aanbod van de app in de toekomst nóg rijker.   

Geschikt voor mijn device? 
De app is te gebruiken voor zowel iOS als Android-gebruikers en werkt het meest optimaal op je smartphone. Wil je actuele wachttijden zien, dan is het nodig dat je verbonden bent met internet. Op dit moment is de Toverland-app beschikbaar vanaf iOS11 en Android-versie 4.1 in het Nederlands en Duits, afhankelijk van de taalinstelling van je telefoon. 

Deel blog