De Magische Winterweken komen eraan met o.a. nieuw entertainment

De Magische Winterweken komen eraan met o.a. nieuw entertainment

24-11-2020
Ook dit jaar keren de Magische Winterweken terug! Je hoeft daarvoor zelfs niet te wachten tot de kerstvakantie. We pakken uit met een nieuwe show, extra entertainment en warme winterlekkernijen! 

Op 28 en 29 november, 5, 6, 12 13 en 19 december t/m 3 januari 2021 geniet je van de ultieme wintersfeer in Toverland. Denk hierbij aan duizenden lichtjes, talloze kerstbomen, hartverwarmend entertainment en sfeervolle plekjes boordevol decoraties. Zo leiden talloze vuurschalen je de weg door een feestelijk verlicht Ithaka.

De hele track van houten achtbaan Troy is dit jaar zelfs voorzien van kerstlampjes, wat een magisch gezicht zal zijn. Tijdens de Magische Winterweken is het park geopend van 11:00 tot 19:00 uur, waardoor je dus extra lang van de donkere uurtjes kunt genieten. 

Bekijk openingstijdenkalender

Gloednieuwe show
Één van de vaste waardes van de Magische Winterweken is het gezellige entertainment. Ook deze editie! Zo kun je Toos en Morrel voor het eerst in de winter buiten verwachten met een gloednieuwe show: Winterpret! De reusachtige kerstboom in Ithaka is hiervoor het decor. Tenminste... ... dan moet Morrel wel van de kerstversiering af kunnen blijven. Ook zal dit vrolijke duo voor een warm welkom zorgen, want ze begroeten je al meteen bij aankomst! Uiteraard in hun bijzondere winteroutfits. 

Ho, ho, houd je vast
Terug van weggeweest: succesnummer The Christmas Coaster. Ook dit jaar is lanceerachtbaan Booster Bike in het Wunderwald in een extra kerst-jasje gestoken. Nog voor je het station in komt, word je bedolven onder sneeuwvlokken. Tijdens het wachten op de rit is het swingen geblazen met de meest bekende kersthits. ''Last Christmas'', ''All I want for Christmas'', ''Driving home for Christmas'', ze komen allemaal voorbij! Probeer dan maar eens stil te blijven staan. Verder is het opstapstation extra uitbundig versierd en laat de kerstman nog even van zich horen tijdens de lancering. Luister maar eens goed! Daarna scheer je met 75km/h door de lucht. 

Rooster je eigen marshmallows
Aan de voet van Troy vind je - traditiegetrouw - weer een groot kampvuur. Zeg je: Magische Winterweken, dan zeg je: marshmallows! Want ook dit jaar is het weer mogelijk om je eigen marshmallow te roosteren. Ondertussen warm je zelf ook heerlijk op, zodat je er weer even tegenaan kunt. Wanneer je het park binnenkomt, ontvang je een voucher waarmee je voor je gehele gezelschap gratis marshmallows kunt krijgen bij take-away Het Houten Paard. Wil je er meer roosteren? Koop ze per vijf stuks bij deze kiosk voor €1,25. Dat wordt weer een warm feestje rond het vuur. 

Nieuwe winterlekkernijen
Bij zo’n gezellige dag vol winterwarmte hoort natuurlijk ook lekker eten. Ook wat dat betreft kun je dit jaar alvast gaan watertanden. Zowel binnen als buiten kun je nieuwe winterlekkernijen terugvinden! Één ding is zeker: je krijgt het er gegarandeerd warm van! Wat je precies mag verwachten, maken morgen bekend via nieuwe blogberichten. 

Deel blog