Beluister thuis wintermuziek uit Toverland

Heb je al eens goed geluisterd? Veel attracties in Toverland hebben eigen themamuziek. Wist je eigenlijk dat sommige attracties zelfs wintermuziek krijgen? Beluister deze nu ook thuis.

27-11-2020 door Martijn van Gerwen

Van spannende noten bij wingcoaster Fēnix tot heldhaftige klanken bij houten achtbaan Troy, overal hoor je weer een ander muziekstuk. Ook wanneer je door de gebieden loopt, hoor je iedere keer weer speciale daarvoor gecomponeerde muziek. Naast het doordachte ontwerp van attracties, speelt ook de muziek een speciale rol bij je attractiebezoek. Zo is ook de aanstekelijke muziek van de Maximus’ Blitz Bahn compleet aangepast aan de rit. Bij sommige attracties doen we daar nog een schepje bovenop in het winter-seizoen.

Wildwaterbaan Expedition Zork krijgt jaarlijks een speciale wintermix van de muziek. Herkenbare kerstbelletjes en andere winterse geluiden brengen je bijvoorbeeld helemaal in de juiste stemming. Iets verderop in het Wunderwald krijgt nog attractie een speciale winter-soundtrack. Terwijl je door hindernissen gaat van Villa Fiasko is daar tijdens de wintermaanden een speciale, aangepaste soundtrack te horen. 

Download muziekclips 
Ook thuis kun in de sfeer van de Magische Winterweken komen! Download hieronder de muziektracks van Expedition Zork en Villa Fiasko en beleef de bijzondere wintermuziek thuis. 

Thuis nog meer in de Toverland-stemming komen, zet dan ook vooral onderstaande playlists op: 

    Magische Winterweken
    Klinkt je dat als muziek in de oren? Tijdens de Magische Winterweken kom je pas echt in een winterse stemming. Naast je favoriete binnenattracties, houten achtbaan Troy en duizenden lichtjes, geniet je ook van hartverwarmend entertainment. Klap je warm bij de nieuwe wintershow van Toos & Morrel of ga eens luisteren bij bijzondere verhalen in de Tovertuin! 

    Ontdek de Magische Winterweken
    Deel blog