7x magische mokken uit Toverland | Cadeautips

7x magische mokken uit Toverland | Cadeautips

 09-06-2020
Wist je eigenlijk al dat we betoverend leuke mokken en bekers in ons assortiment hebben? Sinds kort zijn er weer twee prachtige exemplaren aan toegevoegd. We hebben er hieronder 7 voor je op een rijtje gezet. 

Van een drankje genieten of een rustmomentje pakken voor jezelf wordt net even iets magischer met een échte Toverland-mok. We hebben ze in verschillende formaten en uitvoeringen. Van spannende designs uit themawereld Avalon tot fantasierijke ontwerpen met je favoriete Toverland-karakters. De mokken zijn leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen. 

Bekijk souvenirshops

Nieuw: Avalon-mok (€11,95)
Deze mok in de vorm van een keteltje is extra bijzonder. De oplettende kijker ziet ook meteen de kenmerkende sterrenhemel uit restaurant The Flaming Feather terug in het design. O.a. verkrijgbaar bij souvershop Merlin’s Magical Treasures in Avalon.  

Nieuw: Ivy-mok (€11,95)
Themawereld Port Laguna is met haar bontgekleurde geveltjes net zo vrolijk als deze mok met kleurrijke papegaai Ivy. Heb je deze bonte verschijning al eens ontmoet aan de Via Magica. Extra leuk om deze na een betoverende dag in je winkelmandje te stoppen. Verkrijgbaar bij o.a. souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna

Toverland-mok (€11,95)
Als je het over betoverende mokken hebt, dan heb je het over deze. Maar zijn het er wel meerdere of is het er toch maar één? Deze illusie maakt de mok extra bijzonder. De opdruk maakt het dan ook echt een Toverlands-exemplaar. O.a. verkrijgbaar bij o.a. souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna

Merlijn-beker (€19,95)
Uit deze beker zou Merlijn haast zelf nog gedronken kunnen hebben. Deze mysterieuze en stevige beker doet het niet alleen goed in een taverne, maar ook op jouw salontafel. Echte eye-candy! O.a. verkrijgbaar bij souvenirshop Merlin’s Magical Treasures in Avalon

Karakter-bekers (€3,95)
Ben je, of zijn je kids, helemaal weg van onze betoverende karakters: Toos, Morrel en Ivy? Dan zijn deze bekers een schot in de roos. In het park kun je hier op veel plaatsen ijs in krijgen, maar je kunt ze ook los kopen. O.a. verkrijgbaar bij souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna

Fēnix hot/cold-mok (€14,95)
Zag je dat nu goed? Deze mok is net zo vurig als Fēnix zelf. Wanneer je warm water (of een warme drank) in deze mok schenkt, herrijst de vuurvogel uit zijn as. Pure tovenarij uit Avalon! O.a. verkrijgbaar bij souvenirshop Merlin’s Magical Treasures in Avalon.

Maximus Chocolademok (€7,95) 
Voordat je je tanden in deze mok gaat zetten, deze is natuurlijk niet echt van chocolade. Het is wel een ideale mok om chocolademelk (of andere warme dranken) uit te drinken. O.a. verkrijgbaar bij souvernirshop Maximus’ Blitzpunkt in het Wunderwald.

Van bovenstaande mokken is enkel de Maximus Chocolademok vaatwasserbestendig. 

Souvenir Koerier: wij dragen je souvenirs
Geen zin om de hele dag te sjouwen met je Toverland-souvenirs? Daar hebben we iets voor gevonden: onze handige Souvenir Koerier.  Je kunt tijdens je bezoekdag gratis gebruik maken van deze service. Heb je vóór 15.00 uur souvenirs gekocht? Dan brengen we ze voor je naar de Gastenservice. Hier kun je ze vanaf 16.00 uur ophalen. Geef bij het aanschaffen van je souvenirs aan dat je hier gebruik van wil maken. Handig toch? 

Bekijk meer info