Pop-Up Summer Camp

Magisch overnachten bij Toverland

Slapen in de achtertuin van Toverland

Van 1 mei t/m 5 september kun je weer wakker worden met houten achtbaan Troy naast je op het Pop-Up Summer Camp. Neem je eigen tent, caravan of camper mee of reserveer een ingerichte Toverland-tent! Dag en nacht magie. 


Je overnacht al vanaf €25,- per nacht* op het Toverland Pop-Up Summer Camp!
*Abonnementhouders-prijs, exclusief toeristenbelasting.

Reserveer nú

Blijf nog langer slapen

Hier heb je altijd al van gedroomd: overnachten bij Toverland. Na het overweldigende succes van vorig jaar wordt ook dit jaar die droom weer werkelijkheid op de camping bij ons pretpark. De periode is dit jaar nog langer, dus nog meer opties om te blijven slapen. Tijdens de meivakantie bijvoorbeeld of tijdens extra lange zomerdagen! Een ideale kindervakantie in Nederland.

Boek je overnachting

Betoverende mogelijkheden

Wat is er nu leuker dan één dag Toverland? Meerdere dagen natuurlijk! Een verblijf op de camping bij ons pretpark is al vanaf één nachtmogelijk. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. 

  • Je verblijf op het Pop-Up Summer Camp is altijd inclusief parktoegang op alle verblijfdagen.
  • Bekijk hier de plattegrond van het Pop-Up Summer Camp.
Reserveer een goedgevulde ontbijtbox:

Geef je dag een boost en reserveer een rijkelijk gevulde ontbijtbox. Dan kun je er pas echt weer tegenaan. Volwassenen: €12,50 / Kids: €7,50

Reserveer je bedlinnen voor een goede nachtrust:

Standaard beschikken de ToverTenten over comfortabele bedden met een matras en hoes. Reserveer je bedlinnenpakket met: kussen met kussenhoes, dekbed en dekbedovertrek en laken. Zo hoef je daar ook niet meer over na te denken. 
Bedlinnenpakket (p.p.): €8,50

Opfrissen bij de sanitaire voorzieningen:

De camping is uitgerust met centrale, sanitaire voorzieningen. Hier kun je wastafels, douches en toiletten terugvinden. Zo begin of eindig je je dag fris en fruitig. 

Meet & Greet de goedlachse Toos Toverhoed:

Wie weet kom je nog wel Bekende Toverlanders tegen op de camping! Maak op afstand samen met Toos een betoverende foto. Leuk voor op je Instagram! 

Wanneer het attractiepark gesloten moet blijven...

... is er ook genoeg te beleven! Als je een boeking doet voor een overnachting op het Pop-Up Summer Camp is parkbezoek altijd inbegrepen. Het kan echter voorkomen dat door de coronamaatregelen het attractiepark nog niet geopend is op 1 mei (of later). Ook dan maken we er samen met jou een onvergetelijk verblijf van. 

Dit zijn de opties:

  1. Je komt gezellig overnachten en krijgt de 'meerprijs' van de parktickets terug. Tijdens je verblijf geniet je samen van gezellige familie-activiteiten! 
  2. Je ontvangt een voucher waarmee je op een later moment een nieuwe reservering kunt maken.
Gezellige familie-activiteiten

Ook wanneer Toverland gesloten moet blijven, is je verblijf een unieke belevenis. Gezellig samen sporten en activiteiten ondernemen bijvoorbeeld en de kids zijn niet weg te krijgen bij de speelplaatsen! Op en top quality time. Ook zijn Toos & Morrel dan van de partij voor een unieke Meet & Greet. 

Goed om te weten

  • Centrale sanitaire voorziening met toiletten, wastafels en doucheruimtes. Ook is er een ruimte voor rolstoelgebruikers aanwezig. Verder vind je hier een drankjesautomaat terug voor de snelle en kleine trek. Wil je hiervan een indruk krijgen? Bekijk hieronder de foto's! 
  • Iedere staanplaats beschikt over een elektriciteitsvoorziening
  • Receptie: openingstijden kunnen variëren. Bekijk ter plaatse de actuele tijden en volg de bebording. Zonnebrand of luiers vergeten? Een souvenirtje voor de thuisblijvers? Deze en andere producten zijn hier ook verkrijgbaar.
  • Hapje en drankje: ga lekker eten bij één van de restaurants in Toverland.
Deel deze pagina