Slapen in de achtertuin van Toverland

Van 1 mei t/m 5 september kun je weer wakker worden met houten achtbaan Troy naast je op het Pop-Up Summer Camp. Neem je eigen tent, caravan of camper mee of reserveer een ingerichte Toverland-tent! Dag en nacht magie. Reserveer direct. 


Alternatieve activiteiten
In de periode 1 t/m 17 mei 2021 is het attractiepark gesloten, maar bieden we gezellige en sportieve familie-activiteiten aan. Lees hieronder snel wat je allemaal mag verwachten. 

Reserveer nú

1 t/m 17 mei: extra voordelig, extra veel plezier!

1 t/m 17 mei: extra voordelig, extra veel plezier!

Blijf vanaf 1 mei 2021 slapen op onze bijzondere Toverland-camping! T/m 17 mei overnacht je extra voordelig. Zo boek je al een knus ingerichte 2-persoons tent voor maar €57,50*. Het attractiepark blijft nog even gesloten, maar we maken er samen een feestje van. Beleef samen gezellige familie-activiteiten en leef je sportief uit. De kids zijn helemaal door het dolle heen in de speeltuinen! Ook sta je in een paar stappen in de prachtige, Limburgse natuur*Exclusief toeristenbelasting

Bekijk activiteitenprogramma

Betoverende mogelijkheden

Wat is er nu leuker dan één dag Toverland? Meerdere dagen natuurlijk! Een verblijf op de camping bij ons pretpark is al vanaf één nachtmogelijk. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. 

  • Je verblijf op het Pop-Up Summer Camp is altijd inclusief parktoegang op alle verblijfdagen.
  • Bekijk hier de plattegrond van het Pop-Up Summer Camp.
Reserveer je bedlinnen voor een goede nachtrust:

Standaard beschikken de ToverTenten over comfortabele bedden met een matras en hoes. Reserveer je bedlinnenpakket met: kussen met kussenhoes, dekbed en dekbedovertrek en laken. Zo hoef je daar ook niet meer over na te denken. 
Bedlinnenpakket (p.p.): €8,50

Opfrissen bij de sanitaire voorzieningen:

De camping is uitgerust met centrale, sanitaire voorzieningen. Hier kun je wastafels, douches en toiletten terugvinden. Zo begin of eindig je je dag fris en fruitig. 

Meet & Greet de goedlachse Toos Toverhoed:

Wie weet kom je nog wel Bekende Toverlanders tegen op de camping! Maak op afstand samen met Toos een betoverende foto. Leuk voor op je Instagram! 

Goed om te weten

  • Centrale sanitaire voorziening met toiletten, wastafels en doucheruimtes. Ook is er een ruimte voor rolstoelgebruikers aanwezig. Verder vind je hier een drankjesautomaat terug voor de snelle en kleine trek. Wil je hiervan een indruk krijgen? Bekijk hieronder de foto's! 
  • Iedere staanplaats beschikt over een elektriciteitsvoorziening
  • Receptie: openingstijden kunnen variëren. Bekijk ter plaatse de actuele tijden en volg de bebording. Zonnebrand of luiers vergeten? Een souvenirtje voor de thuisblijvers? Deze en andere producten zijn hier ook verkrijgbaar.
  • Hapje en drankje: ga lekker eten bij één van de restaurants in Toverland.
Deel deze pagina