Attractiepark Toverland beste attractiepark van Nederland

Attractiepark Toverland is het best gewaardeerde attractiepark van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen Toverland gemiddeld met een 8,6 in de periode van september 2013 tot en met september 2014. Daarmee wint Toverland de Zoover Award voor beste attractiepark 2014.

Directeur Caroline Kortooms nam de publieksprijs vandaag in ontvangst.
Kortooms is vereerd met de Zoover Award: “Wat een eer om deze publieksprijs in ontvangst te mogen nemen. Met de uitbreiding van de Magische Vallei vorig jaar hebben we nog eens 4 hectare extra attractiepark gerealiseerd. We zien dat onze bezoekers dit waarderen. We willen onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen in een gastvrije en betoverende omgeving met een gevarieerd aanbod van attracties. Deze consumentenprijs is voor ons een belangrijke bevestiging dat we de dingen goed doen.

Zooverbezoeker: ‘Een van de beste parken ooit en goed betaalbaar!’

Bezoekers van Zoover zijn erg te spreken over Attractiepark Toverland. Met name de attracties die geschikt zijn voor elke leeftijd en het vriendelijke personeel worden hoog gewaardeerd. “Mooi park met voor ieder wat wils, leuke attracties voor jong en oud”, volgens bezoeker Nicole. Een andere reactie is van Selina “Dit park was boven verwachting, het thema is erg leuk en de afwerking is ook mooi!”.

Wederzijdse waardering

Het winnen van de award werd feestelijk gevierd met aanwezige gasten en medewerkers. Bezoekers van Attractiepark Toverland werden, bij de uitgang, verrast met muziek en entertainment. Als blijk van waardering voor hun stem en om een publieksprijs ook echt te vieren met publiek ontvingen zij een attentie.

Deel het laatste Toverland nieuws