Attractiepark Toverland laat medewerkers solliciteren in spookhuis

 

Toverland is op zoek naar ruim honderd medewerkers die tijdens de Halloween Nights willen werken in onder andere de restaurants, bij de attracties en de souvenirshops. Het attractiepark nodigt medewerkers in spé uit om in stijl te komen solliciteren in het duistere spookhuis Maison de la Magie. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16 en 23 september. Aanmelden kan via https://www.toverland.com/spookachtige-sollicitatie.

 

“Werken tijdens de Halloween Nights is een hele beleving”, vertelt Pleun Bazen, Hoofd Mens & Organisatie. “Daarom nodigen wij medewerkers in spé uit voor een spookachtige sollicitatie, zodat zij alvast kunnen ervaren of ze het aandurven om onderdeel te worden van onze Halloween Nights.”

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in het duistere en verlaten landhuis Maison de la Magie, het spannendste spookhuis van Toverland. “Of het landhuis tijdens het sollicitatiegesprek daadwerkelijk verlaten is, moet nog blijken”, lacht Pleun.

 

Aanmelden spookachtige sollicitatie

Geïnteresseerden kunnen zich voor de spookachtige sollicitatie in Maison de la Magie aanmelden via https://www.toverland.com/spookachtige-sollicitatie. De gesprekken vinden plaats op 16 en 23 september tussen 14:00 – 18:00 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor sollicitanten zónder stalen zenuwen is het ook mogelijk om bij Toverland zelf te solliciteren.

 

Toverland zoekt medewerkers voor de attracties, gastenservice, retail, horeca en schoonmaak. Ook zijn er diverse supportfuncties bij de afdeling entertainment, waaronder crowd control en treinbestuurders voor Maison de la Magie. De minimumleeftijd is 16 jaar. Medewerkers dienen minimaal 6 van de 13 Halloween Nights beschikbaar te zijn. De Halloween Nights vinden dit jaar plaats op 9 en 16 oktober, 21 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 6 november. Toverland is dan geopend tot 23:00 uur.

 

Scare Shuttle

Medewerkers zonder eigen vervoer kunnen tijdens de Halloween Nights gebruik maken van de Scare Shuttle. Deze pendeldienst haalt de medewerkers op vanuit Station Eindhoven, Station Venlo en Station Helmond en brengt ze na de werkdag ook weer naar deze locaties terug.

Deel het laatste Toverland nieuws