The Flaming Feather

Geniet van bourgondische gerechten en dranken

Proef de bourgondische sfeer

Verscholen in de groene heuvels van themawereld Avalon ligt The Flaming Feather. Een betoverende herberg vol mythes en oude legendes. Tovenaars en magiërs komen hier al eeuwenlang samen om, onder het genot van een goed stuk vlees en verrukkelijke dranken, te filosoferen over de strijd tegen het kwaad. Nu is het jouw beurt. 


Reserveren is niet mogelijk
Het buitenterras en binnenrestaurant zijn geopend. Je kunt op vrije inloop The Flaming Feather bezoeken, vooraf reserveren is niet mogelijk. Je krijgt ter plaatse een tafel toegewezen. Bekijk voor actuele openingstijden de Toverland-app.

Bourgondisch genieten

Neem plaats aan één van de lange, houten tafels. Hoor je het knetterende haardvuur én mythische muziek? Liever genieten van een adembenemend uitzicht over themawereld Avalon? Dan zit je goed op het (deels) overdekte terras. Maak tijd voor een bourgondische lunch of verrukkelijk diner. Hier smul je o.a. van heerlijke vlees- of visgerechten. Ook zijn er verschillende vegetarische opties! Uiteraard is er altijd nog plaats voor een magisch dessert! Hier word je letterlijk op je wenken bediend, dus genieten maar. 

Hier vind je The Flaming Feather

Avalon

Wat zijn de openingstijden en wat is de snelste route naar The Flaming Feather? Download de Toverland-App.

Deel The Flaming Feather