Reservering Ik heb gereserveerd, wanneer ontvang ik mijn bevestigingsmail? 
Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestigingsmail met een betalingslink. 

Vanaf welke leeftijd is het toegestaan om zelfstandig te overnachten op het Pop-Up Summer Camp? 
Het is vanaf 15 jaar toegestaan om zelfstandig te overnachten op de camping. Ben je minderjarig, dan is het noodzakelijk dat een volwassen persoon de boeking doet, deze persoon hoeft niet aanwezig te zijn tijdens het verblijf. 

Een deel van mijn gezelschap heeft een abonnement, maar niet iedereen? Hoe kan ik een boeking maken?
Boek een regulier verblijf, zonder de aanduiding: abonnement/ Magic Member. Bij 'stap vier' in het reserveringsproces vul je bij 'opmerkingen' de abonnementnummers in van de personen die een geldig abonnement hebben. De korting zal dan verrekend worden. 

Ik ben jarig tijdens mijn verblijf. Krijg ik gratis toegang tot het park? 
Wanneer je Toverland een bezoek brengt op je verjaardag (en dat is aan te tonen via een geldig ID-bewijs met pasfoto) kun je het park gratis bezoeken. Wanneer je jarig bent tijdens je verblijf betaal je wel de parktoegang, maar compenseren we je op een passende wijze. Geef dit aan bij 'stap 4' bij de optie 'opmerkingen' in de reserveringstool.

 


Parktoegang 


Wanneer heb je toegang tot Toverland?
Je hebt alle dagen dat je op het Pop-Up Summer Camp verblijft onbeperkt toegang tot Toverland. Overnacht je bijvoorbeeld 1 nacht, dan heb je zowel op je aankomstdag als vertrekdag toegang tot het park van 10.00 tot 21.00 uur. Entreegebied Port Laguna zal geopend zijn tot 22.00 uur. 

Hoe werkt het in- en uitchecken en wat zijn de tijden?
Je kunt op je aankomstdag vanaf 15.00 uur inchecken en op je vertrekdag kun je uitchecken tot 11.00 uur bij de receptie in het Land van Toos. Volg hiervoor de bebording. Je kunt al vanaf 10.00 het park in. 


Tenten en staanplaatsen


Waar beschikt mijn Toverland-tent over?
Reserveer je een Toverland-tent, dan kun je het volgende verwachten:
Bed met matras en hoes (lees hierover bij vraag 2 meer)
- Camping-lampjes
- Aansluiting voor elektriciteit (Mogelijkheid tot koeling is niet aanwezig)
- Picknicktafel voor de tent 

Ik heb een Toverland-tent gereserveerd, wat mag ik bij de bedden verwachten? 
De knus ingerichte Toverland-tenten zijn ingericht met bedden, voorzien van een matras en hoes. Neem zelf een slaapzak, eventueel dekbed of bedlinnnen en kussen mee. 


Faciliteiten


Waar kan ik parkeren?
Je kunt als campinggast gebruik maken van de speciale camping-parkeerplaats, deze bevind zich direct aan het het kampeerterrein. Parkeren is hier gratis. 

Zijn er rolstoelvoorzieningen?
De sanitaire voorziening is ook voor rolstoelergebruikers toegankelijk. 

Ik heb een vraag of hulp nodig op de camping. Wat kan ik doen? 
Voor vragen of hulp kun je je melden bij de receptie. De openingstijden daarvan variëren. Is de receptie gesloten dan vind je op de camping een noodnummer terug. 

Deel deze pagina