Zo werkt de Kiss & Ride-zone tijdens de Halloween Nights

Zo werkt de Kiss & Ride-zone tijdens de Halloween Nights

Word je door iemand opgehaald na je spannende Halloween Night of breng je iemand weg? We hebben een speciale Kiss & Ride ingericht, zodat het ophalen en wegbrengen van je gezelschap makkelijker en veiliger is.

Om alles rond sluitingstijd van Toverland in goede banen te leiden tijdens de Halloween Nights, is er een omleiding van kracht wanneer je van de A67 (snelweg) naar Toverland rijdt. De reguliere afslag vanaf de rotonde met herkenbare Toverland-toren, ter hoogte van Evertsoord, is richting Toverland afgesloten vanaf 21:00 uur. Hierdoor volg je de Kleefsedijk richting Steeg, waarna je weer richting Toverland kunt rijden. Tijdens de Halloween Nights zullen er vóór de juiste afslag bij de rotonde ook elektrische borden staan die je wijzen op de tijdelijke en aangepaste situatie.

Werking van de Kiss & Ride-zone
Op de parkeerplaats ter hoogte van het Land van Toos is een speciale Kiss & Ride-zone ingericht, zodat je dichtbij en veilig weggebracht én opgehaald kunt worden. Zeker voor het ophalen is het handig dat we werken met speciale wachtvakken. Deze zijn genummerd en herkenbaar aan een specifieke kleur en scare actor uit één van de zones van Toverland. Wanneer je als Halloween Nights-bezoeker in één van deze vakken staat, kun je het gezelschap dat je op komt halen, doorgeven in welk vak je wacht. Het gaat om de vakken: 1, 2 of 3. Deze uitgangen worden altijd bijgestaan door een beveiliger van Toverland. Ouders, verzorgers of andere personen die je komen ophalen, kunnen vervolgens naar één van de drie uitgangen lopen én je zo eenvoudig ophalen. Vervolgens kun je bij het wegrijden van de Kiss & Ride-zone rechtsaf slaan de Helenaveenseweg op en weer bij de rotonde linksaf om via de N227 terug te rijden naar de A67.

Op deze afbeelding zie je ook precies wat de  in- en uitrijstrook is en om welke drie wachtvakken het gaat. 

 

Fiets en openbaar vervoer
Kom je met de fiets? Dan kun je gratis gebruik maken van de onbewaakte fietsenstalling ter hoogte van de wandelpromenade richting onze hoofdentree. Je kunt deze via de openbare weg benaderen. Wanneer je het openbaar vervoer komt, houd dan rekening met de actuele vertrek- en aankomsttijden van (regio)bussen en treinen.

Bekijk timetable (9292)
Deel blog