Welke voordelen heb je als Magic Member?

Ook iedere dag naar Toverland? Onze Magic Members kunnen dat! Lees hieronder snel alle abonnement-voordelen, zo hebben we bijvoorbeeld het overzicht van partnerparken geüpdate waar je dit jaar voordeel krijgt.

23-06-2021 door Martijn van Gerwen

Onbeperkt toegang tot Toverland

Met je Toverland-abonnement kun je onbeperkt genieten van ons attractiepark. Kun je je voorstellen dat je deze zomer elke dag een ritje komt maken in Troy? Of dat je, wanneer je maar wil, kunt genieten van het vernieuwe aanbod bij Katara Plaza? Ook tijdens speciale parkactiviteiten, zoals Halloween, ben je van harte welkom met je abonnement. Als Magic Members kun je je bezoek reserveren in het speciale online portal voor abonnementhouders. Daar houden we je ook op de hoogte van het laatste nieuws en interessante deals. 

Eten, drinken en souvenirs: extra voordelig! 
Een abonnement levert je ook nog voordeel op bij onze horeca of in onze shops. Je ontvangt daar namelijk 5% korting (m.u.v. alcoholische dranken). Zo smaakt dat ijsje op een warme dag nog lekkerder en wordt het nog leuker om jezelf of iemand anders te verrassen met één van de nieuwe souvenirs uit Toverland! Daarnaast kun je voor €40 ook een speciaal parkeerabonnement afsluiten.

Genieten tot 23:00
Speciaal voor onze trouwe abonnementhouders organiseren we een exclusieve avond, de Magic Member Night tot 23:00 uur! Dat betekent dat je extra lang kunt genieten van je favoriete attracties, zelfs in de schemer. Met extra entertainment, diverse verrassingen en een spetterende vuurwerkshow belooft het een avond te worden die je niet mag missen. 

Wil je die dag overdag al naar Toverland? Ook dat kan. Het is mogelijk om een reguliere reservering te hebben en je Magic Member Night-reservering. Regulier sluit het park die dag om 18:00, maar je kunt het uurtje tot de start van de abonnementhoudersavond overbruggen in themawereld Port Laguna of eet een hapje mee bij The Flaming Feather in Avalon

Bekijk het programma

Attractie Djengu River: een magische wildwaterbaan

Voordelen bij andere parken
Ook bij andere parken hebben abonnementhouders van Toverland een streepje voor. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op entreetickets of een waardebon voor de horeca in het park. Ben je benieuwd bij welke parken je dit jaar terecht kunt met je abonnement? We hebben de nieuwe voordelen voor je op een rijtje gezet en de pagina geüpdate: bekijk overzicht.

Waar wacht je nog op?
Klinkt een abonnement op Toverland jou ook als muziek in de oren? Lees dan nog even goed alle voorwaarden en vraag je abonnement aan via de speciale pagina. Ieder jaar blijven we onze abonnementhouders verrassen met leuke deals en betoverende activiteiten, dus voeg je ook bij de Toverland-familie! 

Naar Abonnementen-pagina
Deel blog