Vier Sinterklaas met de Toverland surprise-dobbelsteen

Vier Sinterklaas met de Toverland surprise-dobbelsteen

30-11-2019
Oh, kom er eens kijken.. .. want je pakjes- of surprise-avond wordt extra betoverend door de enige echte Toverland surprise-dobbelsteen. Je zet hem gemakkelijk zelf in elkaar. Met de bijbehorende spelregels beleef je een extra magische avond. Vol verwachting klopt je hart. 

Sinterklaasavond is hét ultieme moment om samen met je gezin, familie of vrienden bij elkaar te zijn. Pak het dit jaar eens anders aan als Sinterklaas voor de cadeautjes heeft gezorgd! Ga in een kring zitten en speel het Toverland surprise-dobbelspel! Aan de hand van ludieke opdrachten beleef je een magisch avondje! Als je bijvoorbeeld The Flaming Feather gooit, moet je met ovenhandschoenen een cadeautje uitpakken.

Zelf aan de slag 
Je kunt de dobbelsteen zelf in elkaar zetten met behulp van een schaar, plakband of lijm. Tip: druk de dobbelsteen af op iets dikker papier, voor iets meer stevigheid.

Download de surprise-dobbelsteen en zet hem zelf in elkaar. Print ook het instructievel uit én hang deze op een centrale plaats in de (woon)kamer, zo kan iedereen de spelregels goed zien. Wel zo handig!

DOWNLOAD: suprise-dobbelsteen + spelregels

Betoverende (schoen)cadeautjes
Sinterklaas nog tippen over een aantal cadeautjes die op je verlanglijstje stonden? Bij souvenirwinkel Bazaar in het Land van Toos ben je aan het juiste adres voor leuke en last-minute (schoen)cadeautjes.    

 

Bekijk alle schoencadeau-tips onder de €10,-